Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Teatru Național din Timișoara va participa în luna octombrie la patru FESTIVALURI pe teritoriul României

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Teatrul Național din Timișoara va participa la patru festivaluri de teatru pe teritoriul României, în luna octombrie. Primul dintre acestea va avea loc peste două zile, la Iași, urmând ca ultimul să se desfășoare în capitală, la București, chiar la sfârșitul lunii.

Festivalul Internațional pentru Publicul Tânăr, de la Iași, care se află la cea de-a VIII-a ediție, va fi primul de pe listă. Miercuri, 7 octombrie, la Teatrul „Luceafărul” va avea loc spectacolul Paganini nu mai locuiește aici de Carmen Dominte, în regia Oliviei Grecea, cu Romeo Ioan și Alecu Reus în rolurile principale.

În 8 octombrie va veni ziua rezervată Galațiului, acolo unde Teatru Național va fi prezent la Festivalul Național de Comedie, unde a fost invitat cu spectacolul Proștii sub clar de lună de Teodor Mazilu, în regia lui Ion-Ardeal Ieremia, avându-i în distribuție pe Ion Rizea, Claudia Ieremia, Cristina Konig, Raul Bastean, Ana Maria Cojocaru, Romeo Ioan, Ștefan Roman, Ionuț Iova, Alina Chelba, Nicolae Pirvulescu și Corina Dohanici.

Tot în Moldova, la Piatra Neamț, va fi cea de-a treia reprezentație, când va avea loc spectacolul Dawn Way, în cadrul Festivalului de Teatru „Pledez pentru Tine(ri)”, aflat la a XXVII-a ediție. Spectacolul este semnat de Mihaela Lichiardopol și îi va aduce în scenaă pe tinerii actori Flavius Retea, Raul Bastean, Cristina Dumitru, Raul Lăzărescu, Adrian Jivan, Răzvan Ciocoi și Ionuț Iova.

La sfârșitul lunii octombrie, în cadrul Festivalului Național de Teatru de la București, Teatru Național va avea patru reprezentații cu spectacolul Aniversarea lui Jeroen va den Berg, în regia lui Traiam Șoimu. Spectacolul care va fi susținut de actorii Alina Iliea, Robert Copoș, Jasmina Mitrici și Adrian Roșu este programat în zilele de 30 și 31 octombrie.

Foto: Adrian Pîclișan

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore