Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un bulgar și doi români PRINȘI de către poliția de frontieră fără permis de conducere. Cum au încercat aceștia să păcălească legea

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Polițiștii de frontieră timișeni au depistat ieri, 4 octombrie, mai multe persoane care încercau să treacă granița fără a deține permise de conducere legale. Trei bărbați, un bulgar și doi români, s-au ales cu dosar penal după cercetările făcute de către oamenii legii.

În jurul orei 21.00, un cetățean bulgar, pe numele Krasimir T., în vârstă de 34 de ani, a fost prins cu un permis de conducere contrafăcut. După mai multe presiuni asupra acestuia, bulgarul a recunoscut în cele din urmă că documentul fals a fost achiziționat din Sofia, de la o persoană necunoscută, contra sumei de 100 leva, echivalentul a 220 de lei.

La trei ore diferență, aproape de miezul nopții, Cosmin L., în vârstă de 26 de ani, a fost prins fără permisul de conducere asupra sa, iar după cercetările efectuate în baza de date, polițiștii de frontieră au sesizat faptul că bărbatul are dreptul de conducere suspendat, ca urmare a unei măsuri aplicate de Poliția Rutieră Timiș, în 31 ianuarie 2014. De asemenea, la Punctul de Trecere al Frontierei Stamora Moravița, Gelu V., în vârstă de 47 de ani, a fost prins cu un permis de conducere italian care s-a dovedit a fi fals în urma cercetărilor efectuare. Mai mult, acesta avea dreptul de conducere suspendat.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore