AcasăStiriSocialDoi bărbați din Jimbolia, prinși după ce au furat dintr-o locuință. Ce...

Doi bărbați din Jimbolia, prinși după ce au furat dintr-o locuință. Ce au sustras aceștia

Doi bărbați din Jimbolia, bănuiți că ar fi furat mai multe bunuri dintr-o locuință, sunt cercetați de către polițiștii locali. Oamenii legii au fost sesizați vineri, 2 octombrie, de faptul că, în cursul nopții, două persoane ar fi pătruns într-o locuință de unde au sustras mai multe bunuri.

Cei doi au fost prinși repede din câte se pare, chiar în cursul zilei. Cei doi bărbați, în vârstă de 34 respectiv 37 de ani au furat 12 litri de alcool, o lampă electrică și încălțăminte. Din fericire, prejudiciul a fost recuperat în totalitate iar bunurile restituite păgubitului.

Polițiștii le-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, continuând cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente