ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Peste 250 de sancțiuni acordate de către polițiști, într-o acțiune desfășurată pe raza Timișoarei, în weekend

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Peste 250 de sancțiuni contravenționale în valoare de mai bine de 30.000 de lei au fost acordate în weekend de către polițiști, într-o acțiune desfășurată pe raza Timișoarei, în scopul asigurării unui climat de ordine și siguranță publică în rândul cetățenilor. La acțiune au mai participat și efective de poliție rutieră, investigații criminale, jandarmii sau poliția locală.

Au fost controlate 23 de unități comerciale, legitimate aproape 300 de persoane și verificate în baza de date 293 de autovehicule. În urma acestora, oamenii legii au constatat 9 infracțiuni, aplicând mai exact 258 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991, privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Au fost reținute 24 de permise de conducere și retrase nouă certificate de înmatriculare.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore