Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cel mai TARE miting aviatic, ”Timișoara AIR SHOW”, la 80 de ani de existență a aeroportului capitalei Banatului VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Sâmbătă, 18 iulie 2015, începând cu ora 9:00, la Aeroportul din Timișoara va avea loc spectacolul aerian intitulat ”Timișoara Air Show 2015”. Cu această ocazie vor putea fi urmărite evoluţiile piloţilor din cadrul Forţelor Aeriene Române care vor face demonstraţii cu escadrila de elicoptere PUMA IAR 330, cu un avion CJ71 Spartan şi cu aeronave de vânătoare şi intercepţie.

Aeroclubul României va fi prezent cu formaţia ”Hawks of Romania”, cu paraşutiştii din cadrul formaţiei ”Blue Wings” şi cu formaţia de zbor cu avioane ultrauşoare The Pellicand. La acestea se vor adăuga Iacării Acrobaţi care vor încânta spectatorii şi cu efecte pirotehnice, iar Formaţia Asalt îşi va demonstra îndemânarea pe cer.

“Ne dorim ca organizarea anuală a unui spectacol aviatic să devină o tradiţie pentru Timişoara şi regiunea Banatului. Anul trecut am organizat prima ediţie, după o întrerupere de 14 ani; în 2015, Timişoara Air Show este organizat sub egida acestei aniversări cu care ne mândrim: 80 de ani de existenţă neîntreruptă a Aeroportului Timişoara!”, a declarat directorul general al AIT, Daniel Idolu.

Cu această ocazie, participanții la spectacol vor putea vizita o expoziţie de aeronave şi echipamente utilitare. Totodată, în ziua mitingului aerian, începând cu ora 8:30, Regia Autonomă de Transport Timișoara va suplimenta cursa Expres 4 care va circula din 15 în 15 minute de la Bastion la Aeroport şi retur. Organizatorii Timişoara Air Show 2015, Aeroportul Internaţional Timişoara şi Statul Major al Forţelor Aeriene, se bucură de sprijinul Consiliului Judeţean Timiş şi al Asociaţiei Patronale a Aeroporturilor din România, precum şi al altor instituţii publice şi societăţi comerciale.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=GRpciLQZWt0&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Noul drum de legătură între A1 și Aeroport a primit finanțare pe fonduri europene! Într-o primă fază, 2,3 milioane lei pentru documentație!

Consiliul Județean Timiș a reușit să obțină finanțare europeană pentru șoseaua de mare viteză...

Au inceput pregatirile pentru ”Timisoara AIR SHOW 2019”

Aeroportul Internațional Timișoara a demarat pregătirile spectacolului aerian ”TIMIȘOARA AIR SHOW 2019”, eveniment ajuns...

Destinatii exotice de vacanta, cu zbor direct din Timisoara

Începând din primăvara anului 2019, Aeroportul Internațional Timișoara ”leagă” capitala Banatului de o serie...