Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Poliţiştii rutieri nu se joacă! Peste 700 de amenzi şi 55 de permise reţinute, în judeţul Timiş

- Advertisement -

În perioada 20-23 ianuarie 2014, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul îndeplinirii priorităţii naţionale în domeniul siguranţei rutiere, privind combaterea sistematică a cauzelor generatoare de accidente.

Oamenii legii au fost aplicat 714 amenzi, dintre care 297 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 77 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării 55 de permise de conducere şi retrase 21 de certificate de înmatriculare.

În acest weekend, poliţiştii se vor afla la datorie, desfăşurând activităţi asemănătoare, în plus fiind luaţi în colimator şoferii care se urcă la volan sub influenţa băuturilor alcoolice sau a unor substanţe stupefiante sau medicamente cu efecte similare acestora, anunţă Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore