Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPoliţiştii rutieri nu se joacă! Peste 700 de amenzi şi 55 de...

Poliţiştii rutieri nu se joacă! Peste 700 de amenzi şi 55 de permise reţinute, în judeţul Timiş

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În perioada 20-23 ianuarie 2014, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul îndeplinirii priorităţii naţionale în domeniul siguranţei rutiere, privind combaterea sistematică a cauzelor generatoare de accidente.

Oamenii legii au fost aplicat 714 amenzi, dintre care 297 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 77 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării 55 de permise de conducere şi retrase 21 de certificate de înmatriculare.

În acest weekend, poliţiştii se vor afla la datorie, desfăşurând activităţi asemănătoare, în plus fiind luaţi în colimator şoferii care se urcă la volan sub influenţa băuturilor alcoolice sau a unor substanţe stupefiante sau medicamente cu efecte similare acestora, anunţă Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare