Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

PDL: Demisia lui Radu Stroe nu valorează nimic singură. Cerem demisia tuturor politicienilor responsabili

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Demisia din funcţie a ministrului Afacerilor Interne Radu Stroe nu este un gest de demnitate, aşa cum încercă să transmită autorii acestui scenariu de prost gust, ci este expresia unui calcul politic cinic al liderilor USL, disperaţi să-şi mascheze vinovăţiile în cazul tragediei aviatice din Apuseni.

Plecarea lui Radu Stroe nu valorează absolut nimic pentru că motivele exprimate de acesta sunt complet false. După ce ieri ţinea cu dinţii de scaun, astăzi Stroe se sacrifică teatral pentru a nu afecta, chipurile, imaginea pompierilor şi a poliţiştilor. Asta în condiţiile în care nimeni nu a zis că pompierii sau poliţiştii nu şi-au făcut treaba! Demisia sa trebuia dată pe motive de incompetenţă, de lipsă de asumare şi de responsabilitate. Radu Stroe trebuia să plece pentru că s-a dovedit un incompetent şși pentru că poartă vina pentru întârzierea operaţiunilor de salvare, susţine PDL.

Democrat-liberalii consideră că simpla înlăturare a ministrului de Interne nu este suficientă. Este necesar ca şi ceilalţi responsabili din „Guvernul-catastrofă” să demisioneze. În primul rând, ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, era obligată de lege ca în cazul unui accident aviatic să formeze şi să coordoneze celula de criză pentru găsirea aeronavei. Pe baza datelor furnizate de Ministerul Transporturilor, Ministerul de Interne trebuia să desfăşoare operaţiunile de căutare şi salvare.
Miniştrii Mănescu şi Stroe sunt primii vinovaţi de bâlbâielile în lanţ care au condus la o intervenţie întârziată la locul accidentului, iar ministrul sănătăţii, Eugen Nicolăescu, este vinovatul moral al acestei situaţii pentru că a permis ca medicii din echipa de transplant să zboare în condiţii de nesiguranţă într-un avion vechi de 37 de ani. Nu în ultimul rând, vinovat este şi Victor Ponta, care a preferat să mintă lumea la televizor în loc să coordoneze el însuşi acţiunile specifice în asemenea cazuri, aşa cum îi cere legea, anunţă PDL.

Partidul Democrat Liberal cere, prin urmare, ca toţi cei vinovaţi să plătească, pentru început, cu funcția – premierul Victor Ponta, miniştrii Mănescu şi Nicolăescu – pameni politici responsabili(!?).

Foto: Realitatea.net

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore