Ca-n COMUNISM! Toți directorii de deconcentrate din Timiș, dar și din țară, obligați de PSD să-și ”doneze” salariul pentru CAMPANIA ELECTORALĂ

- Advertisement -

Șefii tututror instituțiilor deconcentrate din țară, inclusiv cei din județul Timiș, care au ajuns pe funcții, ca urmare a unor ”examene”, dar cu hârtie de susținere de la partid, atașată la dosar, au fost obligați să-și doneze ultimul salariu, cel de pe luna octombrie, pentru campania electorală a lui Victor Ponta.
Surse din interiorul Partidului Social Democrat Timiș au confirmat pentru Vocea Timișului că salariile tuturor conducătorilor de instituții deconcentrate, aferente lunii octombrie 2014, vor fi donate către partid. Totul s-a făcut în mare liniște, pentru a ”sprijini” bugetul destinat campaniei electorale a prezidențiabilului Victor Viorel Ponta. Solicitarea a venit de la ”centru”, pentru ca la nivel național să se strângă o sumă frumușică.

Mai mult de atât, o altă sursă din interiorul PSD Timiș, ne-a confirmat că de când partidul condus de Ponta a ajuns la putere (finalul anului 2011), lună de lună, toți directorii și directorii adjuncți de ”deconcentrate” au fost obligați să ”doneze” 10 % din salariul lunar ca și „cotizație” către partid. ”Pentru a nu-și pierde postul, toată lumea a făcut asta pentru campania electorală” a confirmat, pentru Vocea Timișului, sursa amintită.

Directorii care nu se supun ”rigorilor” și noilor obligații financiare stabilite de partid, riscă să fie demiși, indiferent dacă Victor Ponta câștigă sau nu alegerile prezidențiale, turul secund de scrutin fiind programat pentru duminică, 16 noiembrie 2014. Astfel, directorii PSD riscă să rămână și cu banii luați și fără posturi, în cazul în care candidatul ACL, Klaus Iohannis, va fi noul președinte al României.

Ce mai: ca pe vremea lui Ceaușescu!!! Mai lipsește ca pesediștii timișeni să fie prinși cu valută asupra lor, ca să fie ”arestați” pentru deținere de monedă străină…în detrimentul partidului-stat!

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Distinctie prezidentiala pentru Teatrul National din Timisoara

Teatrul Național ”Mihai Eminescu” din Timișoara a primit o...

”Dinozaurul” Titu Bojin, înlocuit cu un traseist politic. Finul lui Tariceanu preia fraiele Apelor din Banat

Schimbare în conducerea ABA Banat. Directorul general al instituției,...

Presedintele Romaniei: Nu renuntati la vot din cauza unui guvern incompetent!

Președintele României, Klaus Iohannis a transmis un mesaj prin...

Directori noi în şcolile din Timiş. Profesorii nu s-au înghesuit la concurs!

Este oficial, mai multe școli din Timiș au directori...

Klaus Iohannis l-a anunţat prin SMS pe Sorin Grindeanu că este premier

Pentru că românul s-a născut poet şi ştie pe...

Din aceeași categorie

Categorii Populare