Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ca-n COMUNISM! Toți directorii de deconcentrate din Timiș, dar și din țară, obligați de PSD să-și ”doneze” salariul pentru CAMPANIA ELECTORALĂ

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Șefii tututror instituțiilor deconcentrate din țară, inclusiv cei din județul Timiș, care au ajuns pe funcții, ca urmare a unor ”examene”, dar cu hârtie de susținere de la partid, atașată la dosar, au fost obligați să-și doneze ultimul salariu, cel de pe luna octombrie, pentru campania electorală a lui Victor Ponta.
Surse din interiorul Partidului Social Democrat Timiș au confirmat pentru Vocea Timișului că salariile tuturor conducătorilor de instituții deconcentrate, aferente lunii octombrie 2014, vor fi donate către partid. Totul s-a făcut în mare liniște, pentru a ”sprijini” bugetul destinat campaniei electorale a prezidențiabilului Victor Viorel Ponta. Solicitarea a venit de la ”centru”, pentru ca la nivel național să se strângă o sumă frumușică.

Mai mult de atât, o altă sursă din interiorul PSD Timiș, ne-a confirmat că de când partidul condus de Ponta a ajuns la putere (finalul anului 2011), lună de lună, toți directorii și directorii adjuncți de ”deconcentrate” au fost obligați să ”doneze” 10 % din salariul lunar ca și „cotizație” către partid. ”Pentru a nu-și pierde postul, toată lumea a făcut asta pentru campania electorală” a confirmat, pentru Vocea Timișului, sursa amintită.

Directorii care nu se supun ”rigorilor” și noilor obligații financiare stabilite de partid, riscă să fie demiși, indiferent dacă Victor Ponta câștigă sau nu alegerile prezidențiale, turul secund de scrutin fiind programat pentru duminică, 16 noiembrie 2014. Astfel, directorii PSD riscă să rămână și cu banii luați și fără posturi, în cazul în care candidatul ACL, Klaus Iohannis, va fi noul președinte al României.

Ce mai: ca pe vremea lui Ceaușescu!!! Mai lipsește ca pesediștii timișeni să fie prinși cu valută asupra lor, ca să fie ”arestați” pentru deținere de monedă străină…în detrimentul partidului-stat!

3 COMENTARII

  1. foarte bine … toti acesti indivizi au ajuns pe posturi fara a avea merite profesionale au fost numiti politic multi dintre ei sunt fffff slab pregatiti in schimb la furat si la luare de spagi nu-i intrece nimeni….salarii mari spagi pe masura..asa ca doneaza din ce fura….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare