Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportMii de suporteri în Piața "Victoriei" pentru Campionii de la RCM. Rugby-ul...

Mii de suporteri în Piața „Victoriei” pentru Campionii de la RCM. Rugby-ul a fost sportul rege azi, la Timișoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Mii de suporteri în Piața "Victoriei" pentru Campionii de la RCM. Rugby-ul a fost sportul rege azi, la Timișoara

Faptul că RCM Timişoara a redevenit, pentru a doua oară consecutiv, campioană naţională la rugby nu mai e o surpriză pentru nimeni, însă felul în care campionii au fost aşteptaţi în Piaţa Victoriei din Timişoara a fost un „deliciu” pentru elevii lui Chester Williams.

Dacă celelalte sporturi, precum fotbalul sau baschetul, căci despre handbal nu mai are rost să aducem aminte, dezamăgesc crunt la Timişoara, deşi se pompează sume importante de bani în aceste echipe, nu dau rezultatela dorite de public, asta o face RCM MVT UVT Timişoara, echipa de rugby câştigând în 2013 pentru a doua oară consecutiv, titlul de campioană a României.

Aşa cum era de aşteptat, odată cu rezultatele şi numărul suporterilor rugby-ului a crescut, iar asta se poate vedea cu ochiul liber doar comparând marea de oameni care s-a adunat astăzi, 6 octombrie 2013, pe platoul din faţa Teatrului Naţional Timişoara, acolo unde „campionii” au fost primiţi aşa cum se cuvine, cu aplauze şi „campionii, campionii, ole, ole, ole” de miile de fani aflaţi în Piaţă. Odată cu „primirea” rugbiştilor autorităţile locale au organizat un spectacol la care au luat parte câteva formaţii locale, cum ar fi Sanctuar, o trupă aflată într-o ascensiune deosebită, dar şi legendara formaţie timişoreană Cargo, aceştia încingând la propriu, dar şi la figurat, atmosfera, alături de campioni.

Pe scenă au urcat toţi componenţii echipei campioane, staff-ul tehnic, cel administrativ, dar şi reprezentanţi ai autorităţiilor locale, în frunte cu primarul Timişoarei, Nicolae Robu.

Campionii au fost primiţi, aşa cum merită, ca nişte eroi, pentru că aceştia sunt EROII TIMIŞOAREI!

Mulţumim RCM Timişoara, în numele tuturor timişorenilor, timişenilor şi nu numai pentru onoarea şi cinstea pe care o aduceţi acestui oraş minunat!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare