ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Mii de suporteri în Piața „Victoriei” pentru Campionii de la RCM. Rugby-ul a fost sportul rege azi, la Timișoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Faptul că RCM Timişoara a redevenit, pentru a doua oară consecutiv, campioană naţională la rugby nu mai e o surpriză pentru nimeni, însă felul în care campionii au fost aşteptaţi în Piaţa Victoriei din Timişoara a fost un „deliciu” pentru elevii lui Chester Williams.

Dacă celelalte sporturi, precum fotbalul sau baschetul, căci despre handbal nu mai are rost să aducem aminte, dezamăgesc crunt la Timişoara, deşi se pompează sume importante de bani în aceste echipe, nu dau rezultatela dorite de public, asta o face RCM MVT UVT Timişoara, echipa de rugby câştigând în 2013 pentru a doua oară consecutiv, titlul de campioană a României.

Aşa cum era de aşteptat, odată cu rezultatele şi numărul suporterilor rugby-ului a crescut, iar asta se poate vedea cu ochiul liber doar comparând marea de oameni care s-a adunat astăzi, 6 octombrie 2013, pe platoul din faţa Teatrului Naţional Timişoara, acolo unde „campionii” au fost primiţi aşa cum se cuvine, cu aplauze şi „campionii, campionii, ole, ole, ole” de miile de fani aflaţi în Piaţă. Odată cu „primirea” rugbiştilor autorităţile locale au organizat un spectacol la care au luat parte câteva formaţii locale, cum ar fi Sanctuar, o trupă aflată într-o ascensiune deosebită, dar şi legendara formaţie timişoreană Cargo, aceştia încingând la propriu, dar şi la figurat, atmosfera, alături de campioni.

Pe scenă au urcat toţi componenţii echipei campioane, staff-ul tehnic, cel administrativ, dar şi reprezentanţi ai autorităţiilor locale, în frunte cu primarul Timişoarei, Nicolae Robu.

Campionii au fost primiţi, aşa cum merită, ca nişte eroi, pentru că aceştia sunt EROII TIMIŞOAREI!

Mulţumim RCM Timişoara, în numele tuturor timişorenilor, timişenilor şi nu numai pentru onoarea şi cinstea pe care o aduceţi acestui oraş minunat!!!

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore