Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Dragan Petricevic fără somn, dimineaţa la ora 3:00, după meciul de ieri: „VĂ MULŢUMESC! TI-MI-ŞOA-RA!”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

După debutul excelent în returul Ligii Naţionale de Baschet masculin, BC Timişoara şi suporterii ei au „legat” o nouă prietenie, iar asta s-a putut auzi duminică seara, în timpul partidei cu BCMU Piteşti. Alb-violeţii bănăţeni s-au impus cu scorul de 79-73, iar galeria a cântat neîncetat, asta după ce la meciul precedent, din Cupa României, Dragan Petricevic – antrenorul timişorenilor spunea: „Asta nu e Timişoara cu care sunt eu obişnuit”.

Suporterii au revenit, au făcut o atmosferă „ca-n vremurile bune” iar tehnicianul recunoaşte, prin intermediul unei postări pe Facebook că nu a dormit toată noaptea datorită adrenalinei insuflate de fanii „leilor din Banat”. La ora 3:00, acesta a scris pe celebra reţea de socializare următorul mesaj: „E ora 3:00 dar adrenalina nu mă lasă să dorm. Adrenalina nu vine de la victorie… victorii sau înfrangeri, oameni buni asta face parte din meseria mea, implicit din viaţa mea. Adrenalina sau mai bine spus INIMA PLINĂ vine din scandarile „Ole, ole, TIMIŞOARA ole…” sau „Nu e niciunde ca la TIMIŞOARA”… Asta e atmosferă, asta e sala, asta e TIMIŞOARA! UNICĂ, TIMIŞOARA… UNITĂ… Nu am jucat cum putem, dar era suficient să câştigăm, însă fără VOI nu am fi reuşit! Drumul e lung, e nevoie de voi! De 2 ani şi jumătate, poate şi ceva peste, visez să vă văd, să vă aud din nou în sală, aţi venit, aţi cântat… IN NUMELE ECHIPEI… Vă MULŢUMESC! TI-MI-ŞOA-RA!” a scris, emoţionat, Dragan Petricevic, în postarea sa.

Foto: bctimisoara.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Micii baschetbalişti sunt aşteptaţi, în perioada 3-8 august, la prima ediţie a „MP Sport Skills Development Camp”.

Evenimentul se va desfășura la sala "Banu Sport" de lângă stadionul "Dan Păltinişanu" în...

SCM BC Timisoara joaca astazi, ultimul meci din Top 6, pe teren propriu

Echipa de baschet SCM BC Timișoara joacă astăzi, de la ora 18:00, ultimul meci...

BC Timisoara, meciuri de verificare cu alb-violetii din Kecskemet

Pauza în care a intrat competiția națională de baschet masculin, prilejuită de partidele selecționatei...