ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Robu ceartă Enel pe Facebook. Locatari de pe 86 de străzi din Timișoara, în beznă de cinci zile

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Dezastrul continuă în Timișoara, la cinci zile după furtuna care a lovit capitala Banatului, duminică seara, cauzând moartea a nu mai puțin de doi oameni și cauzând rănirea a altor câteva zeci. La cinci zile de la sinistru, locatarii de pe 86 de străzi din Timișoara au încă probleme cu alimentarea cu energie electrică. Primarul Nicolae Robu a luat poziție față de situație pe Facebook.

„Prezenta listă a fost transmisă de către mine conducerii ENEL, cu solicitarea de intervenție de urgență. Îi rog pe cei ce mi-au făcut sesizările să-mi comunice printr-un comentariu la prezenta postare, dacă problema e rezolvată sau nu la această oră, respectiv de îndată ce se rezolvă. Scrieti simplu: ”Pozitia x din lista: REZOLVAT”, pentru a ne fi ușor să actualizăm evidența. Acum, când problema alimentării cu energie electrică este aproape rezolvată în oraș, cer companiei Enel (o companie privată străină, neaflată, deci în juridicția primăriei, vă rog să aveți în vedere asta) să se concentreze pe problema iluminatului și să elimine urgent bezna din oraș, devenită obișnuită seară de seară/noapte de noapte. Cer cu insistență, este inadmisibil ca cetățenii Timișoarei să aibă parte de iluminat stradal atât de prost, în general vorbind, nu numai acum, în contextul furtunii, când, până la o anumită limită putem înțelege explicațiile, dar în general vorbind”, a anunțat primarul Timișoarei, Nicolae Robu, pe Facebook.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore