ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Premierul Tudose, din nou la Timișoara. Anunțul de ultimă oră făcut despre Enel UPDATE Valoarea despăgubirilor

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Premierul Mihai Tudose a venit din nou în capitala Banatului, unde, la ora 12 a participat la o nouă ședință a comandamentului pentru situații de urgență, la Prefectura Timiș. În stilul caracteristic, acesta a fost extrem de acid față de cei care nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor sale.

„Domnule primar, panoul acesta e în oraș, stă să cadă pe trotuar, e la 45 de grade. De asemeni, la Colegiul Național Loga am văzut două lucruri: cum a picat acoperișul și cum a fost inundat subsolul. Domnule primar, sunt lucrări executate de către deținătorul clădirii, poate ajutați și dumneavoastră un pic acolo, că ne asigurăm să nu intre apa pe sus și ea întră pe jos. Am ținut sub observație eforturile Enel. Eforturile Enel sunt de două tipuri: efortul PR, că au început să fie foarte activi pe net și efortul de a repune în funcțiune rețeaua electrică. Aici nu este nimic greu de observat pentru că se mișcă atât de încet, încât nu puteți rata evenimentul. La 48 de ore de la furtună încă este lipsă de energie în localități, la școli, în dispensare. Nu este posibil așa ceva. Dacă legea permite acest lucru, vă asigur că nu va mai fi așa și atunci poate vom găsi o posibilitate ca data viitoare când se întâmplă o asemenea ploaie să nu stăm 48 de ore după o societate care nu își face treaba. Încă 30.000 de locuințe azi-dimineață la 7 nu aveau curent. În rest jos pălăria pentru toți ceilalți, primele dosare pentru despăgubiri sunt gata. Încercăm și pe culte, să nu se strice picturile din lăcașele de cult”, a declarat Tudose.

După ședința comandamentului, Tudose a făcut o serie de precizări pe tema despăgubirilor acordate județului Timiș. „Am peste un miliard de lei vechi astăzi în acest dosar pe care mi l-a înmânat doamna prefect astăzi. Rămâne să vedem factura totală. Eu am o listă oficială, pe ea sunt școli din județ. Domnul primar s-a abținut în ședință susținând că în nevoi ar mai trebui un zero. Ok, să își asume evaluarea și vedem cine are dreptate. Trebuie să începem de undeva. V-am spus că în două zile avem hotărârea de guvern și vom da banii imediat. Toate județele vor beneficia de același tratamet”, a spus acesta.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore