ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Robu anunță stricăciuni de zeci de milioane, după furtuna care a măturat Timișoara, în weekend

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Pagube uriașe la Timișoara, după furtuna de duminică seara. Zeci de școli au fost afectate de urgie și au rămas fără acoperiș și fără curent. Primarul Nicolae Robu a făcut o listă a pagubelor, iar remedierea acestora se va face cu milioane de lei. Banii vor veni parțial de la guvern, dar și de la bugetul local. Au fost afectate mai multe clădiri ale Spitalului Municipal, dar și Filarmonica Banatul.

„Au fost pagube după cum știți la Grădina Zoologică și estimările sunt că ne va costa o sumă de circa 800.000 de lei remediere stricăciunilor de acolo. De asemenea, au fost distruse acoperișurile la Piața de Gros, în Piața Iosefin și Piața Badea Cârțan. La ce este în juridicția Direcției de Mediu a primăriei se estimează că pagubele sunt de 4.300.000 de lei (…) Ce știu este că la opt dintre școlile afectate este o sumă de circa 20.000 de lei, dar e o listă foarte scurtă aceea de opt. Cei care au avut prerogative de intervenție și-au făcut datoria și trebuie să o spun răspicat și să le mulțumesc. (…) Duminică au intervenit toate structurile primăriei. Am dat dispoziții imediate și SDM, Colterm, Aquatim, Retim, RATT toate societățile au avut oameni pe teren, Direcția Edilitară, Direcția de Mediu, Poliția Locală și alături de ISU care are coordonarea s-a intervenit și în mod evident se continuă intervențiile inclusiv astăzi pentru că mai avem de muncit până să remediem urmările unei calamități de proporțiile pe care deja le conoaștem”, a declarat primarul Robu. Pe lista cu unități de învățământ afectate se află mai multe grădinițe și școli generale, dar și Liceul Calderon, Liceul Economic, Liceul Grigore Moisil, Liceul Lenau, Liceul Henri Coandă, Liceul Emanuil Ungureanu, Liceul de Arte Plastice, Colegiul Tehnic de Vest, Liceul Obradovic și Liceul Auto.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore