Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieRobu anunță progrese în reinstaurarea normalității la Timișoara. De ce le cere...

Robu anunță progrese în reinstaurarea normalității la Timișoara. De ce le cere cetățenilor să îl contacteze

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

La două zile de la producerea urgiei care a luat nu mai puțin de cinci vieți în județul Timiș, majoritatea zonelor din Timișoara au rămas încă necurățate de arborii care s-au rupt și au căzut pe trotuare. Primarul Nicolae Robu spune că prioritară a fost curățarea marilor artere de circulație și că următoarele pe listă sunt cartierele și parcurile. Acesta a postat pe Facebook un mesaj prin care le cere cetățenilor să îi spună direct lui ce probleme au după furtună.

„Am făcut progrese mari în demersurile noastre, ale tuturor, de reinstaurare a normalității în orașul nostru, după calamitatea de care am avut parte duminică. La această oră, ar trebui să nu mai existe carosabile, trotuare și parcări blocate -nici măcar parțial- și nici zone fără apă și fără curent. Parcurile au fost lăsate mai la urmă, cu recomandarea de a fi evitate în această perioadă. Vă rog, pe toți cei ce încă aveți probleme cu curentul, apa etc., să mi le semnalați direct mie prin comentarii la această postare. Vă asigur că voi lua legătura personal, imediat, cu conducerea enel, aquatim etc., după caz, pt a face ca ele să fie rezolvate cât mai prompt. Indicați problema, strada și numărul. Vă mulțumesc încă o dată pentru spiritul de solidaritate arătat la greu, pt civismul de care ați dat dovadă în greaua încercare la care am fost supuși. Și, îmi exprim și cu această ocazie, compasiunea pentru familiile, rudele și prietenii celor două persoane ce și-au pierdut viața în această cumplită încercare”,a scris Robu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...