ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Robu anunță progrese în reinstaurarea normalității la Timișoara. De ce le cere cetățenilor să îl contacteze

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

La două zile de la producerea urgiei care a luat nu mai puțin de cinci vieți în județul Timiș, majoritatea zonelor din Timișoara au rămas încă necurățate de arborii care s-au rupt și au căzut pe trotuare. Primarul Nicolae Robu spune că prioritară a fost curățarea marilor artere de circulație și că următoarele pe listă sunt cartierele și parcurile. Acesta a postat pe Facebook un mesaj prin care le cere cetățenilor să îi spună direct lui ce probleme au după furtună.

„Am făcut progrese mari în demersurile noastre, ale tuturor, de reinstaurare a normalității în orașul nostru, după calamitatea de care am avut parte duminică. La această oră, ar trebui să nu mai existe carosabile, trotuare și parcări blocate -nici măcar parțial- și nici zone fără apă și fără curent. Parcurile au fost lăsate mai la urmă, cu recomandarea de a fi evitate în această perioadă. Vă rog, pe toți cei ce încă aveți probleme cu curentul, apa etc., să mi le semnalați direct mie prin comentarii la această postare. Vă asigur că voi lua legătura personal, imediat, cu conducerea enel, aquatim etc., după caz, pt a face ca ele să fie rezolvate cât mai prompt. Indicați problema, strada și numărul. Vă mulțumesc încă o dată pentru spiritul de solidaritate arătat la greu, pt civismul de care ați dat dovadă în greaua încercare la care am fost supuși. Și, îmi exprim și cu această ocazie, compasiunea pentru familiile, rudele și prietenii celor două persoane ce și-au pierdut viața în această cumplită încercare”,a scris Robu pe Facebook.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore