Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Sute de amenzi au fost acordate pietonilor indisciplinați în doar câteva ore

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

Nu doar șoferii sunt vizați în trafic. Polițiștii timișoreni i-au sancționat în această dimineață pe cei mai indisciplinați dintre pietonii timișoreni. Principalele artere din orașul de pe Bega au fost împânzite de oamenii legii care i-au amendat pe toți cei care au traversat ilegal strada.

Echipajele poliției au desfășurat acțiunile pe Calea Aradului, strada Gheorghe Lazăr, Calea Torontalului, Strada Divizia 9 Cavalerie, precum și pe strada Proclamația de la Timișoara. Zeci de pietoni care au trecut strada prin loc nepermis au fost amendați. Unii dintre ei, chiar dacă i-au văzut pe polițiști, din rațiuni de comoditate sau timp, au ales să treacă prin locuri nepermise.

O astfel de acțiune a avut loc și ieri, atunci când, tot în câteva ore au fost acordate aproape 200 de amenzi pietonilor indisciplinați. 105 lei este amenda pe care o riscă cei care traversează ilegal, iar dacă nu o achită în termen de 48 de ore, suma se dublează.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=IDtmWC2BVoQ&feature=youtu.be]

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare