Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocial20.000 de petarde și artificii, confiscate de jandarmi de la un comerciant...

20.000 de petarde și artificii, confiscate de jandarmi de la un comerciant din Piața Badea Cârțan

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Comercianții iliciți de articole pirotehnice au primit prima lovitură pe acest an din partea jandarmilor Grupării Mobile Timișoara. O cantitate importantă de peste 20.000 de bucăți de petarde și artificii au fost confiscate, valoarea totală ridicându-se la suma de 2.500 de lei.

Percheziția a avut loc în această dimineață, în zona Pieței Badea Cârțan din Timișoara. Aflați în serviciul de patrulare, jandarmii au observat un autoturism cu portbagajul întredeschis, fapt ce le-a atras atenția. Mașina s-a dovedit a fi ticsită cu materiale pirotehnice, astfel că deținătorul autoturismului a fost legitimat de jandarmi.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani, domiciliat în orașul Bocșa, județul Caraș – Severin, a început să facă scandal văzând că nu poate să scape de jandarmi, ba chiar a sunat și la 112, spunând că este bruscat de aceștia. Nimeni nu s-a lăsat impresionat însă, iar comerciantul a fost condus la sediul unității, toată cantitatea de articole pirotehnice fiind confiscată.

Tot în cadrul acestei acțiuni a mai fost sancționat contravențional cu suma de 3.000 de lei un alt bărbat care a împiedicat forțele de ordine să-și îndeplinească atribuțiile de serviciu.

Jandarmii vor întocmi mai multe acțiuni pentru combaterea comerțului cu produse pirotehnice interzise prin lege în baza programului național „Foc de artificii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

USR propune modernizarea, revitalizarea si reconstructia Pietei Badea Cartan din Timisoara

Filiala din Timișoara a Uniunii Salvați România (USR) consideră că, în acest moment, Piața...

Razboi intre primarul Robu si firma care a reabilitat Piata Badea Cartan. Ce acuzatii grave face compania

Reabilitarea Pieţei Badea Cârţan, subiect de ceartă între primarul Timişoarei, Nicolae Robu, şi firma...

Comercianţii din Piaţa Badea Cârţan, nevoiţi să se mute. De când începe reabilitarea zonei

Piaţa Badea Cârţan întră în reabilitare. Şantierul va fi deschis la începutul toamnei, pe...