Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

20.000 de petarde și artificii, confiscate de jandarmi de la un comerciant din Piața Badea Cârțan

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Comercianții iliciți de articole pirotehnice au primit prima lovitură pe acest an din partea jandarmilor Grupării Mobile Timișoara. O cantitate importantă de peste 20.000 de bucăți de petarde și artificii au fost confiscate, valoarea totală ridicându-se la suma de 2.500 de lei.

Percheziția a avut loc în această dimineață, în zona Pieței Badea Cârțan din Timișoara. Aflați în serviciul de patrulare, jandarmii au observat un autoturism cu portbagajul întredeschis, fapt ce le-a atras atenția. Mașina s-a dovedit a fi ticsită cu materiale pirotehnice, astfel că deținătorul autoturismului a fost legitimat de jandarmi.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani, domiciliat în orașul Bocșa, județul Caraș – Severin, a început să facă scandal văzând că nu poate să scape de jandarmi, ba chiar a sunat și la 112, spunând că este bruscat de aceștia. Nimeni nu s-a lăsat impresionat însă, iar comerciantul a fost condus la sediul unității, toată cantitatea de articole pirotehnice fiind confiscată.

Tot în cadrul acestei acțiuni a mai fost sancționat contravențional cu suma de 3.000 de lei un alt bărbat care a împiedicat forțele de ordine să-și îndeplinească atribuțiile de serviciu.

Jandarmii vor întocmi mai multe acțiuni pentru combaterea comerțului cu produse pirotehnice interzise prin lege în baza programului național „Foc de artificii”.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore