20.000 de petarde și artificii, confiscate de jandarmi de la un comerciant din Piața Badea Cârțan

Date:

Comercianții iliciți de articole pirotehnice au primit prima lovitură pe acest an din partea jandarmilor Grupării Mobile Timișoara. O cantitate importantă de peste 20.000 de bucăți de petarde și artificii au fost confiscate, valoarea totală ridicându-se la suma de 2.500 de lei.

Percheziția a avut loc în această dimineață, în zona Pieței Badea Cârțan din Timișoara. Aflați în serviciul de patrulare, jandarmii au observat un autoturism cu portbagajul întredeschis, fapt ce le-a atras atenția. Mașina s-a dovedit a fi ticsită cu materiale pirotehnice, astfel că deținătorul autoturismului a fost legitimat de jandarmi.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani, domiciliat în orașul Bocșa, județul Caraș – Severin, a început să facă scandal văzând că nu poate să scape de jandarmi, ba chiar a sunat și la 112, spunând că este bruscat de aceștia. Nimeni nu s-a lăsat impresionat însă, iar comerciantul a fost condus la sediul unității, toată cantitatea de articole pirotehnice fiind confiscată.

Tot în cadrul acestei acțiuni a mai fost sancționat contravențional cu suma de 3.000 de lei un alt bărbat care a împiedicat forțele de ordine să-și îndeplinească atribuțiile de serviciu.

Jandarmii vor întocmi mai multe acțiuni pentru combaterea comerțului cu produse pirotehnice interzise prin lege în baza programului național „Foc de artificii”.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare