Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primă ediție FASTUOASĂ a Galei Premiilor Universității de Vest din Timișoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
19.7 ° C
20.1 °
17.1 °
79 %
3.6kmh
0 %
mar
26 °
mie
26 °
joi
27 °
vin
27 °
sâm
18 °

„Gala Premiilor Universității de Vest din Timișoara”, evenimentul în cadrul căruia Universitatea a recunoscut excelența prin acordarea de premii persoanelor și instituțiilor care în anul precedent au contribuit la dezvoltarea comunității academice, a avut loc ieri, 8 decembrie, la Opera Națională. Aproximativ 600 de membri ai instituției au fost reuniți la prima ediție a galei.

„Una dintre convingerile mele este că o societate care își cunoaște valorile, are viitorul asigurat. O comunitate care prețuiește performanța, reușește să clădească nu doar pentru prezent, ci și pentru generații întregi, iar universitatea noastră și-a câștigat poziția de lider în societate tocmai prin energia oamenilor săi. Gala Premiilor Universității de Vest din Timișoara este manifestarea aprecierii pe care dorim să o arătăm celor care dau dovadă de eforturi remarcabile în activitatea lor. Implicit, vorbim despre aportul considerabil pe care oamenii îl aduc instituției noastre atât în activitatea didactică și de cercetare, cât și în cea din mijlocul societății”,a spus Rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

A fost și un nou moment în care studenții UVT, membri ai echipei campioane de rugby Timișoara Saracens RCM UVT, au fost aplaudați la scenă deschisă pentru performanțele și trofeele obținute.

Premiul „Mircea Zăgănescu” pentru Științele Naturii – conf. dr. Lucian Drăguț
Premiul „Mihail Ghermănescu” pentru Matematică și Informatică – conf. dr. Luminița Sasu
Premiul „Gabriela Colțescu” pentru Științe Sociale și Politice – conf. dr. Coralia Sulea
Premiul „Dumitru Mareș” pentru Drept și Științe Economice – conf. dr. Raluca Bercea
Premiul „Eugen Todoran” pentru Științe Umaniste – conf. dr. Simona Constantinovici
Premiul „Aurel Breilean” pentru Arte Vizuale – lect. dr. Bogdan Rață
Premiul „Studentul anului” – Adrian Robu
Premiul „Ioan Curea” pentru activitatea desfășurată în UVT – Ec. Doina Chilărescu
Premiul „Sever Bocu” pentru Implicare Civică și Socială – Prof. dr. Nicolae Robu
Premiul „Alumnus” – Gălătușe Cătălin

În cadrul galei s-a acordat și un trofeu pentru mass-media, în semn de recunoștere a colaborării dintre Universitate și redacțiile din Timișoara. Trofeul a fost primit în numele publicațiilor, radiourilor și televiziunilor de către profesorul de jurnalism, Lucian Ionică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare