Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriNoutăţile IT ajung la Timişoara cu viteză supersonică! Începe IT Congress

Noutăţile IT ajung la Timişoara cu viteză supersonică! Începe IT Congress

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

La IT Congress 2015 sunt aşteptaţi peste 1.000 de participanţi, reprezentanţi ai celor mai mari nume IT pe plan mondial, specialişti din domeniu, entuziaşti şi pasionaţi ai celor mai noi tehnologii. Pe lista firmelor care vor fi prezente la acţiune se numără nume de prim rang: Dell, Microsoft, NetApp, Oracle, dar şi Cisco, Samsung, Veeam, Xerox, Fortinet, Orange, Advantech, Lenovo, Vmware, Emerson, Advantech.

Timişoara devine, timp de două zile, principalul punct de întâlnire pentru specialiştii din domeniul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor din România. Organizatorul evenimentului, compania timişoreană Eta2U a gândit acest eveniment ca o modalitate de întâlnire între clienţi, exclusiv colaboratori ai Eta2U, şi reprezentanţii principalelor nume din industria IT prin intermediul conferinţelor, workshop-urilor, a demonstraţiilor live, dar şi a discuţiilor ”business to business”. De asemenea, va fi organizat şi un spaţiu expoziţional, aici cei interesaţi vor putea cele mai noi produse lansate de firmele prezente, le vor putea testa şi vor discuta cu reprezentanţii producătorilor, prezenţi în standuri.

Timişoara este cunoscută ca un oraş al premierelor, un oraş care lansează trenduri, care inovează, dar, în egală măsură, care îşi conservă tradiţiile. Tindem să facem acelaşi lucru şi de şapte ani menţinem ştacheta ridicată în IT, domeniul cu cea mai mare viteză de dezvoltare şi de inovare. Ne bucurăm să asigurăm conexiunea directă cu tot ce e nou la nivel mondial. Aducem aici ultimele tehnologii şi pe toţi reprezentanţii de top. Este o tradiţie pe care o ducem an de an mai departe”, a explicat Stelian Câmpianu, directorul executiv al companiei timișorene.

Anul acesta organizatorii aşteaptă o prezenţă record de participanţi, de peste 1.000 de persoane. Aceştia vor lua parte la 60 de sesiuni de prezentare şi workshop-uri, realizate împreună cu 17 parteneri, brand-uri internaţionale, cu sprijinul a 100 de experţi Eta2U şi ai partenerilor companiei.

Organizatorii pun la bătaie şi numeroase premii: un laptop Dell All in One, două televizoare Samsung LED Smart TV 3D Full HD cu diagonala de 48 de inch, respectiv 20 de tablete ASUS MeMo Pad 7. Cei interesaţi să participe la eveniment trebuie să se înregistreze pe pagina oficială, la adresa www.itcongress.ro, până la data de 12 mai. De asemenea, acolo pot afla și agenda evenimentului. Participarea este gratuită şi se poate face doar pe bază de înregistrare prealabilă, pe site-ul oficial al evenimentului. Fiecare persoană va primi un ecuson, care va asigura accesul la diferitele workshop-uri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Sfaturi practice: Cum poti reduce costurile la energie cu ajutorul iluminatului inteligent

Becurile economice sau cu LED pot aduce economii anuale de până la 60 de...

Concurs de arta fotografica si productie video: ”Timisoara la 100 de ani – obiective turistice”

Primăria Timişoara prin Casa de Cultură Timişoara, Biroul Organizare Evenimente, anunță lansarea unui concurs...

Allview dezvaluie noi detalii despre viitoarea serie de smartphone-uri romanesti – X6

După participarea la MWC 2019, unde a prezentat viitorul flagship X6 Xtreme, Allview, brandul...