Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportTimișoara, din nou în LIGA I, după Metalul Reșița - Poli, 0-3

Timișoara, din nou în LIGA I, după Metalul Reșița – Poli, 0-3

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Timișoara va avea, din nou, o reprezentantă în prima ligă fotbalistică a țării, după o absență de un sezon. Poli a reușit să obțină astăzi trei puncte pe terenul rivalei din Reșița, în pofida faptului că elevii lui Dan Alexa mai aveau nevoie de un singur punct pentru a promova și matematic în primul eșalon fotbalistic.

Partida din Valea Domanului nu a avut cel mai fericit început pentru Poli, reșițenii având prima tentativă de a marca prin Buhăescu, însă nici golgheterul reșițean și nici Feher nu au reușit să modifice scorul. După doar 25 de minute de joc, Bărbuț este înlocuit de Dan Alexa, după ce jucătorul din ofensiva Timișoarei a suferit o accidentare. Acesta este înlocuit de Ovidiu Popescu, jucător originar din Reșița, care-și încearcă și el șutul, în minutul 41, dar tot fără efect pe tabela de marcaj.

Repriza a doua avea să împlinească visele timișorenilor. Deși le era suficientă o remiză, alb-negrii au profitat din plin de jocul slab al gazdelor, iar în minutul 57, Boldea centrează pentru Elek, atacantul trimite cu capul spre poartă, însă goalkeeper-ul Zimmermann respinge în față. Mingea ajunge la Pedro Henrique (foto), care plasează mingea ”în ațe”, pentru 0-1. După aproximativ nouă minte, același Henrique distruge visele reșițenilor de a întoarce scorul, după ce duce scorul la 0-2, ca urmare a unui șut, după ce-a primit o pasă de la Oviciu Popescu. Același Popescu avea să ”închidă” tabela la 0-3, golul său fiind reușit în prelungirile meciului din Valea Domanului, iar bucuria golului avea să se răsfrângă inclusiv pe banca tehnică a timișorenilor

Cu cele două reușite, Pedro Henrique ajunge la 11 goluri și ocupă poziția de lider în clasamentul golgeterilor din ”B2”, iar Poli Timișoara se pregătește pentru viitorul sezon de Liga I. Cu Dan Alexa pe bancă, timișorenii nu au mai pierdut un joc din 27 septembrie 2014, având 21 de meciuri consecutive, fără înfrângere.

Metalul Reșița: Zimmermann (c), Cristian (min.68- Szijj), Hlinca, Tătaru, Anițoiu, Enescu (min.62- Bărbulescu), A. Ionescu, Crețu, Feher (min.61- Szabo), Manole, Buhăescu. Antrenor: Daniel Oprița.

Poli Timișoara: Pap, Belu, Scutaru, Melinte, Neagu, Petre (c), Bărbuț (min.25- Popescu), Keita (min.56- Boldea), Poparadu, Elek (min.85- Popovici), Pedro Henrique. Antrenor: Dan Alexa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare