Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Optimism moderat în tabăra celor de la Poli Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
9.9 ° C
11.1 °
8.4 °
70 %
7.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °
mar
3 °

poza„Biciclistul” golgheter al celor de la ACS Poli Timişoara – Nicu Boldea şi tânărul Andrei Artean s-au destăinuit luni, după revenirea echipei din cantonamentul din Antalya. Dacă Boldea o vede şi pe rivala UTA favorită la promovare, Artean pare că s-a „învăţat” cu condiţiile din Turcia.

„A fost un cantonament lung, de 18 zile, pentru orice fotbalist este o perioadă grea, având în vedere intensitatea antrenamentelor. Per total a fost un stagiu reuşit, am întâlnit echipe de primă ligă din Azerbaidjan, Kazahstan sau România. Au fost teste reuşite pentru noi, am avut adversari puternici, cu fotbalişti care au evoluat şi în grupele Europa League în această toamnă. Tobol din Kazahstan ne-a pus cele mai mari probleme. A fost o echipă cu un joc foarte combinativ, cred că ar fi pe primele locuri în Liga I! Au în componenţă fotbalişti care cunosc bine jocul, au o viteză de joc foarte ridicată” a declarat Boldea, care a dezvăluit că e pentru prima dată când merge într-un cantonament „adevărat”. „Am fost doar în Serbia într-un cantonament extern. E pentru prima dată când am fost în Turcia. A fost diferit din toate punctele de vedere: climă, program, vitaminizare. A fost o experienţă nouă, iar acest stagiu ne va ajuta să ne atingem obiectivul, adică promovarea în Liga I. Echipa arată mai bine acum decât în turul campionatului. Ne aşteaptă încă o lună de pregătire. Au venit şi doi fotbalişti valoroşi, Ovidiu Petre şi Dina, au experienţă de Liga I şi asta ne va ajuta” a mai adăugat „Biciclistul”.

Despre returul Ligii a II-a şi despre primul meci oficial din 2013, partida de la Arad, cu UTA, golgheterul alb-negrilor a spus: „Va fi o luptă crâncenă pentru promovare, nimeni din frunte nu se va da la o parte. Fiecare echipă va dori să promoveze. Fiecare meci va fi greu, cât despre meciul cu UTA, în fotbal nu poate fi ghicit rezultatul de la început. Totuşi, arădenii au jucători de valoare. Eu cred că şi ei au şanse de promovare. Va fi un meci de mare ambiţie, se ştie rivalitatea dintre Timişoara şi Arad şi trebuie să dăm aceeaşi atenţie ca şi celorlalte echipe”.

„A fost un cantonament cum fac echipele mari ale României, consider că va fi benefic pentru retur” au fost primele cuvinte adresate presei de tânărul Artean, după revenirea din Turcia. „Sperăm să punem în valoare tot ce am realizat în acest stagiu. A fost neplăcut ca după 16-20 de grade să ne întoarcem la temperaturi sub zero grade şi la zăpadă. Încercăm să ne readaptăm la aceste condiţii. Aşa cum a spus şi dl. Velcea, de acum, toţi îşi vor lua măsuri când vor juca cu Poli. Sperăm însă să rămânem neînvinşi şi să promovăm în Liga I” a declarat hunedoareanul Artean.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare