Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Traian Stoia: „Costurile promovării ACS Poli Timișoara vor fi considerabile”

- Advertisement -

Traian Stoia este de părere că retrogradarea lui ACS Poli Timișoara va produce schimbări majore la echipă. Astfel, viceprimarul consideră că Primăria ar trebui să finanțeze echipa de fotbal și în liga  a doua, dar suma să fie mult mai mica, în jur de 1 milion de euro pe an.

„Avem foarte mulți tineri care au câștigat un campionat național, au fost pe locuri de frunte în campionatele de tineret, e foarte interesant că pleacă și joacă. Eu am discutat cu primarul, el e foarte necăjit. Eu cred că vreun milion ar trebui să primească de la buget. Costurile ar trebui să fie de 1 milion de euro, nu 3 sau 4 milioane de euro”, susține edilul.

Stoia preconizează că salariile jucătorilor se vor reduce drastic, și că probabil vor pleca mai mulți fotbaliști de la echipă. Totuși, susține Stoia, promovarea se poate face și cu 20 de jucători, nu cu 27 câți sunt acum la club.

„Se vor reduce drastic salariile, o să plece probabil mai mult de 10 jucători, acum sunt 27, aici e hiba. O să plece și probabil costurile promovării vor fi considerabile, dar renunțarea totală la a subvenționa echipa orașului ar aduce mai multe pagube decat beneficii, pentru că toți banii dați până acum, care nu sunt puțini, n-ar avea niciun fel de efect. Asa, Poli e o echipa în Liga a II-a cu șanse la titlu, poți să promovezi dacă aduci niste jucatori. Nu-ți trebuie 27, îți trebuie vreo 20”, a încheiat viceprimarul.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

  1. asculta D-mle Traian Stoia,oare nu credeti ca ar fii mai bine ca D-nta sa iesi la pensie????nu crezi ca iei bani publici degeaba?????te bagi si D-ta ca musca in ……calului,pai cum dracu sa poti promova cu 20 de jucatorii?????intii uitate la posturii si ai sa vezi in afara de portari care trebuie 3,jucatorii de cimp trebuie cel putin 2 pe post ,asta daca sint de aceeasi valoare ambii,iar daca nu atunci inti mai trebuie unu,clar nu pe fiecare post poti tine 3 jucatorii insa trebuie sa ai mijlocasii cite trei pe post,iar din cesti mijlocasii uni se pot folosii orii pe post de virf ori fundasii,deci intii documentativa apoi incepetii sa dati drumu la gura,ca sa imi fie cu iertare,din gura toti ne pricepem la fotbal,insa cind e vosrba de practica??asta ne omoara!!!iar D-stra nu sinteti o excceptie ´´in prvinta practicii!!!deci in consecinta lasati pe cei ce sint in masura sa decida componenta lotului,nu unu ce habar nu are de fostbal!!!!!cu respect!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore