Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Zona Polonă-ghetoul Timișoarei. Vezi ce a declarat Traian Stoia! FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

O parte din blocurile din zona Polonă au ajuns într-o stare avansată de degradare. Mai mult, echipa trimisă de viceprimarul Traian Stoia să cerceteze zona au constatat că există și probleme foarte grave la canalizare. Totuși, imobilele sunt proprietate privată, iar municipalitatea nu poate inteveni cu lucrări de reparație sau de modernizare.

„Blocurile sunt proprietate personală, unele arată foarte, foarte rău. Oamenii sunt proprietari, deci trebuie să le întreţină sau să le repare singuri. Nu e sigur, dacă sistemul de canalizare e de calitate, având în vedere că majoritatea pivniţelor sunt pline de apă şi de diferite mizerii care dau un miros neplăcut. E cât se poate de nesănătos. Aceste asociaţii de locatari ar trebui să ia masurile de rigoare pentru a le ţine în condiţii cât de cât omeneşti, pentru a face să dispară această imagine de ghetou”, a declarat edilul.

Însă, din păcate, locatarii din Zona Polonă nu sunt organizați în asociații de proprietari, dar Stoia a promis că li se va pune în vedere să își facă asociație pentru a putea fi ajutați de autorități.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare