Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieTimișoara, cu un singur viceprimar

Timișoara, cu un singur viceprimar

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Timișoara a rămas cu un singur viceprimar. Asta după ce prefectul de Timiș a semnat ordinul prin care mandatul lui Traian Stoia din funcția de consilier local încetează.

Scandalul legat de demiterea lui Traian Stoia din funcția de viceprimar a început după ce social-democratul a votat contra liniilor trasate de partid, pentru adoptarea bugetului Timișoarei, acordându-și votul primarului liberal Nicolae Robu. PSD l-a exclus pe Stoia din partid, iar acum prefectul de Timiș a semnat documentul prin care este eliberat atât din funcția de consilier local, cât și din cea de viceprimar. Actul a fost trimis către Primăria Timișoara, care îl va înștiința pe fostul social-democrat că i s-a încheiat mandatul.

Următorul pe listă în locul lui Traian Stoia ar fi liberalul Ilie Lucian Stoinel (vă reamintim că PSD și PNL au candidat pe liste comune la precedentele alegeri, sub marca USL). Deocamdată însă Stoinel nu poate deveni consilier local cât timp ocupă și funcția de președinte al Consiliului de Administrație al Societății Drumuri Municipale. În cazul în care el refuză, locul ar urma să îi revină unui social-democrat.

Prefectul de Timiș a semnat și ordinul de încetare a mandatului de consilier județean al Georgetei Rus, luni. Rus a părăsit PNL, acuzând presiuni în partid și s-a înscris în PMP. Potrivit listelor, următorul consilier este Flaviu Iepan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...