Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timișoara, cu un singur viceprimar

- Advertisement -

Timișoara a rămas cu un singur viceprimar. Asta după ce prefectul de Timiș a semnat ordinul prin care mandatul lui Traian Stoia din funcția de consilier local încetează.

Scandalul legat de demiterea lui Traian Stoia din funcția de viceprimar a început după ce social-democratul a votat contra liniilor trasate de partid, pentru adoptarea bugetului Timișoarei, acordându-și votul primarului liberal Nicolae Robu. PSD l-a exclus pe Stoia din partid, iar acum prefectul de Timiș a semnat documentul prin care este eliberat atât din funcția de consilier local, cât și din cea de viceprimar. Actul a fost trimis către Primăria Timișoara, care îl va înștiința pe fostul social-democrat că i s-a încheiat mandatul.

Următorul pe listă în locul lui Traian Stoia ar fi liberalul Ilie Lucian Stoinel (vă reamintim că PSD și PNL au candidat pe liste comune la precedentele alegeri, sub marca USL). Deocamdată însă Stoinel nu poate deveni consilier local cât timp ocupă și funcția de președinte al Consiliului de Administrație al Societății Drumuri Municipale. În cazul în care el refuză, locul ar urma să îi revină unui social-democrat.

Prefectul de Timiș a semnat și ordinul de încetare a mandatului de consilier județean al Georgetei Rus, luni. Rus a părăsit PNL, acuzând presiuni în partid și s-a înscris în PMP. Potrivit listelor, următorul consilier este Flaviu Iepan.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore