Sorin Grindeanu şi ,,prostituţia” din PSD Timiş

- Advertisement -
Deciziile PSD nu sunt decizii emoţionale sau pripite, ci sunt decizii luate în deplină cunoştinţă de cauză, asumate de oameni care au responsabilităţi la nivel local. Cel puţin aşa ar trebui să fie! Până acum, Sorin Grindeanu, în calitate sa de atunci de preşedinte al PSD Timişoara, a fost cel care a girat listele de consilieri locali din 2012.

Asta, apropos de viceprimarul Traian Stoia care, în urma blatului cu primarul Nicolae Robu, la votul pe buget, l-a lăsat în offside şi cu ochii în soare pe Sorin Grindeanu.

Săptămâna aceasta, PSD Timişoara a încercat să dreagă busuiocul, excluzându-l din partid pe Traian Stoia, omul de casă al ,,FRAȚILOR BICICLETA”. Astăzi, Biroul Permanent Judeţean al PSD Timiş, condus de însuşi Sorin Grindeanu, va încerca să valideze decizia social-democraţilor de la municipiu.

Practic tot ce a făcut şi face PSD Timiş, în privinţa lui Traian Stoia, este un simplu joc de imagine şi nimic mai mult. ,,Prin tratative şi negocieri cu oameni care încearcă să obţină câteva funcţii sau promisiuni, domnul Grindeanu încearcă să îşi consolideze poziţia pe lista din toamnă la Camera Deputaţilor. Este ineficient şi chiar dăunător ca pentru interesul propriu să poţi compromite năzuinţele atâtor militanţi. Îi rog pe toţi membrii PSD care până astăzi au avut o reacţie elegantă, categorică, să îl ţinem minte pe Grindeanu ca pe tânărul care apărea în peisajul Timişorean Social Democrat în 1996, ca pe tânărul în care stânga şi-a pus oareşce încredere. Din păcate a înşelat acea încredere acordată acum 20 de ani. Oare să fie interesele care nu-l lasă să fie cel de acum 20 de ani. După comportamentul arogant, zeflemitor şi plin de ignoranţă faţă de valorile ce consacră un tânăr speranţă a noi generaţii de lideri spunem cu toată responsabilitatea: DA, interesele care îi guvernează deciziile îl fac o iluzie pierdută. Domnule Grindeanu, aveţi decenţa lui Raducanu Sebastian şi Simonis Alfred şi lăsaţi frâiele în mâna celor care nu pot fi traşi cu arcul ca dumneavoastră”, spune o sursă din PSD Timiș.

De ce e blat toată poveste asta cu excluderea din PSD a lui Traian Stoia? Pentru simplul fapt că, deși l-au aruncat pe uşă afară pe omul Cristestilor, ,,acțiunea în forță” a PSD împotriva viceprimarului Traian Stoia, nu are niciun efect juridic pentru că Legea 215/2001, privind administrația locală, spune că viceprimarul, care e şi consilier local, nu îşi poate pierde mandatul, cu 6 luni înainte de alegerile locale, decât în cazul unei arestări. Or Stoia nu a fost arestat, or alegerile locale sunt în mai puţin de 4 luni…

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare