Metoda accidentul, la Timișoara: bărbat prins în flagrant după ce i-a cerut 5.000 de euro unei tinere

0
1012

Un bărbat de 28 de ani, din Brăila, a fost prins în flagrant de către polițiști în timp ce încerca să înșele o tânără prin metoda „accidentul”, la Timișoara. El a fost reținut pentru 24 de ore de oamenii legii.

Bărbatul credea că a găsit metoda ideală pentru a obține ilegal și fără prea mult efort nu mai puțin de 5.000 de euro. Printr-un simplu telefon, el i-a cerut unei tinere de 24 de ani 5.000 de euro, susținând că tatăl acesteia a fost implicat într-un accident de circulație cu victime. Spre ghinionul său, tânăra a apelat la polițiști, pentru ajutor, care au organizat un flagrant.

„În fapt, bănuitul ar fi apelat telefonic o tânără de 24 de ani și, asumându-și calități false, i-ar fi pretins 5000 de euro, invocând implicarea tatălui acesteia într-un accident de circulaţie soldat cu victime. Astfel, victima s-ar fi întâlnit cu bărbatul pe raza municipiului Timișoara pentru a-i înmâna o parte din suma solicitată, moment în care polițiștii au organizat flagrantul”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Bărbatul este cercetat penal pentru înșelăciune. El a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului.

Spune-ţi opinia civilizat!