PSD a ales candidatul pentru Primăria Timișoara: Florin Bîrsășteanu

Date:

PSD Timiș a decis candidatul pentru Primăria Timișoara. Dintre cei doi doctori aflați pe listă, Florin Bîrsășteanu și Marius Craina, a fost ales primul. Astfel Bîrsășteanu va fi cel care se va lupta cu Nicolae Robu, dar și cu restul candidaților, pentru fotoliul de primar al Timișoarei.

Bîrsășteanu este președinte interimar al PSD Timișoara de câteva zile, de când Sebastian Răducanu și-a prezentat demisia de la conducerea filialei. El este de profesie medic, are 57 de ani și a ocupat funcția de manager al Spitalului Județean Timișoara.

Florin Bîrsășteanu urmează să fie validat în Biroul Municipal al PSD Timișoara, dar și în cadrul biroului județean. Înainte de a fi oficial anunțat ca și candidat pentru Primăria Timișoara, el trebuie să fie validat și de către conducerea națională a partidului.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare