Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriTimișoara lucrului bine făcut: un bărbat s-a trezit cu un indicator rutier...

Timișoara lucrului bine făcut: un bărbat s-a trezit cu un indicator rutier căzut pe mașină

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Surpriză neplăcută și pagubă serioasă pentru un timișorean care și-a lăsat mașina în parcarea de pe strada Batania. Bărbatul s-a trezit cu parbrizul spart, după ce un indicator rutier i-a căzut pe mașină.

Întreg incidentul a fost observat de către angajații unui depozit din apropiere, care au alertat autoritățile. Deși au sunat atât la Primăria Timișoara, cât și la Poliția Locală, au trecut peste două ore până când un echipaj de polițiști a ajuns la locul faptei. Mai mult, martorii ne-au spus că oamenii legii cunoșteau problema indicatorului, fără însă a lua măsuri.

„Îi rupt de vreo 3 săptămâni indicatorul. Ei circulă pe aici tot timpul, nu l-au văzut. Poliția locală l-a ridicat în picioare, i-a arătat la ăla cu tirul că îi și o zis că dacă nu pleacă îi dă 20 de milioane amendă acum două săptămâni. O lăsat indicatorul așa și acum a parcat domnul și o bătut vântul și o picat pe geam și i-o spart mașina, că se și vede paguba la mașină ce-o făcut. Am sunat și la primărie, o zis că trimite pe cineva, am sunat și la poliția locală, poliția o zis că trimite pe cineva și n-o venit niciunul. De două ore am sunat la ei”, ne-a spus bărbatul care a fost martor al incidentului.

Polițiștii locali care s-au deplasat în urma sesizării pe strada Batania i-au spus șoferului păgubit că pentru a-și recupera banii trebuie să acționeze primăria și administratorul drumului în instanță.

Rămâne de văzut câți șoferi vor trece prin aceeași întâmplare înainte ca primăria să ia măsuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare