Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieMunicipalitatea va face plângere penală împotriva proprietarului Fabricii de țigări

Municipalitatea va face plângere penală împotriva proprietarului Fabricii de țigări

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primăria Timișoarei este hotărâtă să facă o plângere penală împotriva proprietarului Fabrici de țigări. Clădirea, care este considerată monument istoric, aparține unei firme cu sediul la București. Potrivit municipalității, imobilul este într-o stare de degradare avansată și are nevoie de intervenții imediate.

„La Fabrica de ţigări proprietarii s-au tot schimbat, un singur lucru a rămas la fel, deteriorarea la nivelul faţadei. Clădirea este monument istoric. A fost întocmită o somaţie pe legea 422 privind protejarea monumentelor istorice. Somaţia a fost preluată de SC New Century Development, societate cu sediul în Bucureşti” a explicat viceprimarul.

Stoia e precizat proprietarii sunt la a doua somație și umrează și plângere penală. Vicele a explicat că oamenii sunt reticenți în a-și întreține proprietățile, și doar o plângere penală îi convinge să își deschidă punga:

Întreţinerea în bune condiţiuni a acestui monument implică nişte costuri. Deteriorările în partea dinspre curte chiar arată rău. Sunt la a doua somaţie şi urmează amendă şi plângere penală. Până nu se ajunge la amendă şi plângere penală, de obicei oamenii sunt reticenţi în a deschide punga şi a trece la reparaţii”, a concluzionat Stoia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare