Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialÎn sfârșit! Poliția Județeană cercetează clanul Cârpaci pentru ocuparea ilegală a capelei...

În sfârșit! Poliția Județeană cercetează clanul Cârpaci pentru ocuparea ilegală a capelei din Calea Buziașului

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Traian Stoia, viceprimarul Timișoarei, a declarant vineri că se va începe urmăriea penală a clanului Cârpaci, care au pus mâna illegal pe o capelă funerară din cimitirul din Calea Buziașului. Astfel, potrivit lui Stoia, în urma unei sesizări făcute de oficialități la Poliția Județeană, autoritățile au verficat actele capelei Kimmel, construcție cu o suprafață de 72 mp, construită în 1850, în cimitirul din Calea Buziasului, de către  Ziegler Lothar-Guttfried, și au deschis procedurile necesare unei urmări penale.

“Am primit, de curând, vești bune de la Poliția Județeană. În urma unei sesizări pe care am  facut-o împreună cu Nicolae Robu, în 4 aprilie 2014. A fost trimisă spre Serviciul de Investigații Criminale, înregistrata în 7 aprilie 2014, s-au solicitat verificări cu privire la înstrăinarea capelei funerare Kimmel A fost vandută către Cârpaci Trif printr-un notar din Germania în 2006. Noua ni se face cunoscut faptul că petitia a fost trecută la un numar unic, asta înseamna dosar penal, întrucât cele semnalate în petiție constituie infracțiune. Important este că lucrurile merg înainte, ceea ce este ilegal trebuie constatat ca e ilegal și luate măsurile legale care se impun”, a declarat Traian Stoia.

1 COMENTARIU

  1. SA SE VERIFICE DE UNDE AU ATITEA MILIOANE DE EURO SI DACA AU PLATIT IMPOZIT DIN TARILE PE UNDE AU FURAT,SI NU IN ULTIMUL RIND VERIFICATI NOTARI CARE AU FACUT ACTE ILEGALE CU BUNA STINTA . PINA CIND TIMISOARA O SA- MAI SUPORTE ACEASTA BATAIE DE JOC PENTRU CEI CARE MUNCESC CINSTIT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare