Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Liga studenţilor din Facultatea de Automatică şi Calculatoare a împlinit 24 de ani. Vezi cu ce se laudă

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Vineri, 27 iunie 2014, organizaţia a pus la punct o seară de cocktail la Casa Politehnicii nr.2, începând cu ora 17:30, la care au fost prezenţi profesori, reprezentanţi ai companiilor, ai partenerilor, ai primăriei şi organizaţiilor din Timişoara dar şi organizațiilor studenţeşti din România, şi nu în ultimul rând membrii ligii.

Remarcabilul evenimentului l-a reprezentat acordarea titlului de „Alumnus” membrilor care pe parcursul anilor studenţeşti au realizat o muncă deosebită în a îmbunătăţi şi dezvolta liga.

Cei 24 de ani însumează drumuri pline de suişuri şi coborâşuri, multă muncă dar şi distracţie, prietenii şi dezvoltare personală. Proiectele ligii au luat amploare mare, cum ar fi LigaAC LABS- Laboratoare Aplicate în Beneficiul Studenţilor – cu peste 500 de înscrişi, ISWinT- International Student Week in Timişoara– proiect ce adună în jur de 100 de participanţi de pe întregul mapamond, iTEC- proiect internaţional dedicat iubitorilor de IT&C, şi nu numai; munca şi desăvârşirea studenţilor au făcut ca liga studenţilor din Facultatea de Automatică şi Calculatoare să fie una dintre cele mai puternice organizaţii pentru studenţi din România.

Liga AC îşi propune să îmbunătăţească proiectele şi să demonstreze că un simplu student voluntar este capabil să se ridice la standarde demne de luat în considerare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

150 de ani de la prima cursa a tramvaiului tras de cai, la Timisoara

Societatea de Transport Public din Timișoara (STPT) aniversează 150 de ani de la prima...

Rămas fără obiective la care să taie panglici de ziua lui, Robu spune că inaugurările cu fast au fost „coincidenţe”

S-au scurs cinci ani de când este primar al Timişoarei, iar inaugurările cu fast...

Prefectura Timiş, 25 de ani de activitate. Cui mulţumeşte prefectul Băcală pentru cum funcţionează instituţia

Prefectura din Timiş a aniversat astăzi 25 de ani de activitate, cu un program...