esn

Erasmus Student Network (ESN) este o organizație studențească internațională non-profit, care are la bază principiul studenții ajută studenții. Obiectivul acesteia este de a oferi oportunităţi studenţilor internaţionali, în ceea ce priveşte integrarea socială, înţelegerea culturală, precum şi dezvoltarea personală.

ESN Timişoara deschide sezonul primăvăratic cu cea de a treia ediţie a evenimentului caritabil, care presupune implicarea studenților Erasmus din Timișoara în confecționarea și vânzarea de mărțișoare. Proiectul social se va derula în perioada 21 – 24 februarie, iar studenții străini ai Universității de Vest Timișoara, precum și cei ai Universității Politehnică Timișoara, alături de voluntarii ESN Timișoara, vor confecționa mărțișoare în sala de lectură a căminului C13 din Complexul Studențesc. Aceste mărțișoare urmează a fi vândute în universitățile timișorene în perioada 25 – 28 februarie 2014, iar cu banii obținuți se vor achiziționa cărți care vor fi donate tinerilor din cadrul unui centru de plasament.

În vreme ce în primele două ediţii, banii strânşi au fost folosiţi pentru îmbogăţirea bibliotecii din cadrul secției de Oncologie a Spitalului pentru Copii „Louis Țurcanu“, în acest an cei care se vor bucura de volumele cărţilor vor fi tinerii cu o situaţie mai precară, de la Centrul de Plasament din Găvojdia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.