AcasăStiriEvenimentTinerii din PDL sărbătoresc Dragobetele

Tinerii din PDL sărbătoresc Dragobetele

Dacă în anii precedenţi tinerii din PDL au promovat portul popular românesc sau au organizat concursuri de declaraţii de dragoste, astăzi îşi vor  “testa” abilităţile într-un concurs  karaoke de şlagăre româneşti. Celebrat pentru al VIII-lea an consecutiv, evenimentul de Dragobete din 2014 le propune timişorenilor o seară cu muzică şi voie bună în cadrul restaurantului „Paradisul Piraţilor”, din Complexul Studenţesc.
“Nu avem nevoie să împrumutăm o zi a dragostei. Tradiţiile româneşti sunt atât de frumoase şi e păcat că nu sunt promovate. Chiar dacă Dragobetele e mai năvalnic şi nu blând ca Sfântul Valentin, chiar dacă Dragobetele nu este atât de marketabil, trebuie sărbătorit pentru că e al nostru“, a declarat preşedintele  PDL, Nicolae Bitea.
Participanţii se vor putea bucura de diferite premii, precum vouchere cadou, cine romantice sau şedinţe foto profesionale. Accesul se va face începând cu orele 21:00.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente