Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Tinerii din PDL sărbătoresc Dragobetele

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
17 ° C
18.4 °
15.1 °
84 %
3.1kmh
0 %
mar
26 °
mie
27 °
joi
27 °
vin
27 °
sâm
24 °

Dacă în anii precedenţi tinerii din PDL au promovat portul popular românesc sau au organizat concursuri de declaraţii de dragoste, astăzi îşi vor  “testa” abilităţile într-un concurs  karaoke de şlagăre româneşti. Celebrat pentru al VIII-lea an consecutiv, evenimentul de Dragobete din 2014 le propune timişorenilor o seară cu muzică şi voie bună în cadrul restaurantului „Paradisul Piraţilor”, din Complexul Studenţesc.
“Nu avem nevoie să împrumutăm o zi a dragostei. Tradiţiile româneşti sunt atât de frumoase şi e păcat că nu sunt promovate. Chiar dacă Dragobetele e mai năvalnic şi nu blând ca Sfântul Valentin, chiar dacă Dragobetele nu este atât de marketabil, trebuie sărbătorit pentru că e al nostru“, a declarat preşedintele  PDL, Nicolae Bitea.
Participanţii se vor putea bucura de diferite premii, precum vouchere cadou, cine romantice sau şedinţe foto profesionale. Accesul se va face începând cu orele 21:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare