Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentŢapuri aburinde de bere şi muzică întreţinută de Provincialii la aniversarea Curţii...

Ţapuri aburinde de bere şi muzică întreţinută de Provincialii la aniversarea Curţii Berarilor Timişoreana

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Fabricată încă de la finele secolului XVIII, berea Timişoreana nu este o simplă băutură alcoolică, este o parte a tradiţiei ce aduce cu sine experienţa maeştrilor berari ce şi-au lăsat amprentă de-a lungul timpului, îmbunătăţind reţeta iniţială. Atestată ca fiind cea mai veche astfel de fabrică din România, Timişoreana şi-a păstrat gustul inconfundabil, recunoscut de specialişti la nivel internaţional.

Curtea Berarilor Timișoara „La Han” aniversează doi ani la sfârşitul acestei săptămâni, ce vor fi sărbătoriţi cu voie bună, muzica trupei Provincialii şi, desigur, bere. Evenimentul se va desfăşura vineri, 28 martie, de la orele 20:00, când toţi timişorenii sunt invitaţi la o seară de poveste condimentată cu cele mai încântătoare serenade şi halbe aburinde de bere, pregătite să dezmierde gâtlejuri. Accesul va fi gratuit, singura cerinţă fiind ca petrecăreţii să aducă cu sine buna dispoziţie.

sursa foto:alexandrapalconi.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare