Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Afacere țigănească! Clădire istorică din Timișoara fără ziduri de susținere, dar cu foițe de AUR pe pereți. FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
5.1 °
4 °
92 %
5.1kmh
75 %
mar
5 °
mie
5 °
joi
8 °
vin
15 °
sâm
15 °

Modificările aduse  de către clanurile țigănești clădirilor istorice din oraș au ajuns ridicole. La o casă de pe strada Cuvin, numărul 6, deținută de Melița Camelia Rus, constructorii au modificat întreaga structură de rezistență a clădirii. Astfel, reprezentanții municipalității trimiși la fața locului au constata că din structura imobilului au dispărut câteva ziduri de susținere, iar pe pereți au apărut modele din…aur. Viceprimarul Traian Stoia explică:

„Aici sunt doi proprietari, unul etnic rom, Melita Camelia Rus, la etaj, iar celălalt este o altă persoană care a cumpărat apartamentul de la parter. Etnicii sunt plecați la muncă în Occiden, dar între timp în apartamentul lor s-a lucrat din greu. Este vorba despre niște lucrări de mare tehnicitate, puse în valoare cu foiță de aur. Totul este finalizat în interior, doar că, între timp, au dispărut niște ziduri de susținere”.

Reprezentanții municipalității au constata că în interiorul clădirii s-au făcut o serie de modificări în urma cărora au fost desfiinţate în totalitate anumite părţi din pereţele dintre bucătărie şi baie, au fost mărite golurile existente în trei laturi ale imobilului, s-a realizat un perete nou prin care camera dinspre sud a fost împărţită în două încăperi cu destinaţie de bucătărie şi cameră.

„Doamna Rus Melita Camelia este beneficiara acestor lucrări. Poliţiştii care au făcut aceste constatări au făcut un referat pentru sesizarea organelor de urmărire penală conform legii 50 din 91. Modificare legilor din Codul Penal duce şi la modificarea măsurilor pe care le ia poliţia. Decizia finală poate fi a procurorului” a anunțat în final Stoia.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare