Afacere țigănească! Clădire istorică din Timișoara fără ziduri de susținere, dar cu foițe de AUR pe pereți. FOTO

- Advertisement -

Modificările aduse  de către clanurile țigănești clădirilor istorice din oraș au ajuns ridicole. La o casă de pe strada Cuvin, numărul 6, deținută de Melița Camelia Rus, constructorii au modificat întreaga structură de rezistență a clădirii. Astfel, reprezentanții municipalității trimiși la fața locului au constata că din structura imobilului au dispărut câteva ziduri de susținere, iar pe pereți au apărut modele din…aur. Viceprimarul Traian Stoia explică:

„Aici sunt doi proprietari, unul etnic rom, Melita Camelia Rus, la etaj, iar celălalt este o altă persoană care a cumpărat apartamentul de la parter. Etnicii sunt plecați la muncă în Occiden, dar între timp în apartamentul lor s-a lucrat din greu. Este vorba despre niște lucrări de mare tehnicitate, puse în valoare cu foiță de aur. Totul este finalizat în interior, doar că, între timp, au dispărut niște ziduri de susținere”.

Reprezentanții municipalității au constata că în interiorul clădirii s-au făcut o serie de modificări în urma cărora au fost desfiinţate în totalitate anumite părţi din pereţele dintre bucătărie şi baie, au fost mărite golurile existente în trei laturi ale imobilului, s-a realizat un perete nou prin care camera dinspre sud a fost împărţită în două încăperi cu destinaţie de bucătărie şi cameră.

„Doamna Rus Melita Camelia este beneficiara acestor lucrări. Poliţiştii care au făcut aceste constatări au făcut un referat pentru sesizarea organelor de urmărire penală conform legii 50 din 91. Modificare legilor din Codul Penal duce şi la modificarea măsurilor pe care le ia poliţia. Decizia finală poate fi a procurorului” a anunțat în final Stoia.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

VIDEO Circ la o inmormantare cu tigani! Politia le-a ridicat o masina, pe Calea Stan Vidrighin

Înmormântarea unui cetățean de etnie rromă a fost transformată...

Sofer de autobuz STPT, BATUT de TIGANI, la Timisoara

Șoferul unui autobuz care circula pe linia Expres 8...

FOTO Cantitate impresionanta de droguri gasita de procurorii DIICOT in casele a doi traficanti

Descinderi poliţiştilor de la trupele speciale şi ale procurorilor...

VIDEO Chefurile ţiganilor din Timişoara vor deveni amintire. Anunţul şefului IPJ Timiş

Nunțile țigănești care în anii trecuți blocau centrul Timișoarei,...

Descinderi la clanurile de țigani din Lugoj. Ce arme periculoase au găsit anchetatorii la percheziții

Polițiștii din cadrul Direcției Investigații Criminale a Inspectoratului General...

Din aceeași categorie

Categorii Populare