ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Primăria Timişoara e tot mai strictă în privinţa clădirilor istorice din oraş

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Viceprimarul oraşului Timişoara – Traian Stoia a demarat de săptămâna trecută un proiect de protejare a patrimoniului istoric al oraşului. După ce au fost trimite peste 75 de notificări proprietarilor de clădiri istorice din oraş aceştia au început să răspundă unul câte unul la apelul transmis de viceprimarul timişoarei.

Compania McDonald’s a început cu acţiunea de demolare a unei construcţii ridicată fără autorizaţie pentru care a şi fost amendată cu 4000 de lei de către comisia de verificare a monumentelor istorice. Compania a declarat că „îşi doreşte o relaţie de colaborare pozitivă cu municipalitatea şi acordă toată atenţia solicitărilor venite din partea acesteia ”

Altă companie din oraş – Tender SA îl asigură pe viceprimar că de săptămâna viitoare va începe lucrările de curăţenie la Ilsa, iar monumentul Moara Elisabeta va fi parte a unui proiect de conservare.  Subiectul Vilei Internaţionale a cărui proprietar este tot Tender SA urmează să fie rediscutat datorită unei probleme de natură juridică.

Proiectul de protejare a patrimoniului istoric al oraşului vizează peste 75 de clădiri istorice unde funcţionează diverse şcoli, grădiniţe, case parohiale, spitale şi biserici.

Atât proprietarii cât şi persoanele care utilizează imobilele trebuie să înţeleagă ce obligaţii le revin conform legii şi care sunt consecinţele pe care le pot suporta pentru neîndeplinirea lor” afirmă viceprimarul timişoarei – Traian Stoia

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore