AcasăStiriSportRugbiştii timişoreni vor avea cea mai modernă tabelă electronică din ţară

Rugbiştii timişoreni vor avea cea mai modernă tabelă electronică din ţară

Rugbiştii au dus trofeul primit pentru titlul de cea mai bună echipă din România la Palatul Adminsitrativ. Campionii României la rugby doi ani la rând, au fost primiţi în Sala Multifuncţională a Consiliului Judeţean Timiş, înainte de şedinţa ordinară de astăzi.

Sportivii n-au venit singuri ci însoţiţi de trofeul câştigat în acest an, care timp de o săptămână s-a aflat expus la Primăria Timişoara. În următoarea săptămână, Palatul Administrativ se va putea mândri cu această cupă.

Titu Bojin, preşedintele CJT, le-a promis jucătorilor că în scurt timp vor avea cea mai modernă tabelă de marcaj din România, care va fi montat pe arena din cartierul Ronaţ. “Îi anunţ pe cei de la RCM că ne vom ocupa de această tabelă electronică. Va fi cea mai modernă tabelă de marcaj al unei echipe de rugby din România. Vom fi alături de echipa de rugby, alături de Primărie şi Consiliul Local. Îi asigurăm că suntem interesaţi în realizarea unui nou teren de rugby. Că va fi la CFR, că va fi în altă parte, ne vom ocupa ca ei să aibă un stadion pe care îl merită din plin” a declarat acesta.

sursa foto:banatsport.ro

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente