Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocial100.000 de lei de la bugetul CJ Timis pentru constructia Cedralei Mantuirii...

100.000 de lei de la bugetul CJ Timis pentru constructia Cedralei Mantuirii Neamului

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Consiliul Județean Timiș va contribui cu 100.000 de lei pentru construcția Catedralei Mânturii Neamului. Banii au fost alocați astăzi, în cadrul ședinței de plen în care a fost aprobat bugetul CJ Timiș.

Amendamentul privind distribuirea banilor a fost făcut de consilierul județean Titu Bojin, care a explicat că fiind anul în care se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire este ar fi oportun ca CJ Timiș să aloce bani pentru construcția care este în șantier încă din 2011.

„A fost un amendament care a fost aprobat. Dânsul dorește direcționarea spre acea investiție. Noi am suplimentat suma alocată cultelor de la 2 milioane de lei la 2.100.000 lei, dar, conform regulamentului consiliului județean privind acordarea sumelor pentru culte și conform legii, vom acorda sumele cultelor, iar acestea vor hotărî direcționarea sumelor mai departe”, a spus Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare