Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Politistii si jandarmii, controale in barurile din oras. Doar trei societati dau muzica prea tare

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023
Doar trei cluburi din Timișoara nu respectă legislația privind poluarea fonică – este rezultatul unui control făcut în acest weekend de Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială și Compartimentului Intervenții Rapide, împreună cu polițiști de la Secția 2 și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș. În urma verificărilor făcute de oamenii legii doar trei cluburi au fost amendate pentru nerespectarea legislației.

„Au fost verificate un număr de 19 societăți comerciale, fiind aplicate trei sancțiuni contravenționale, din care una pentru lipsa acordului de funcționare și două pentru neprezentarea unor documente. Au fost transmise și patru invitații reprezentanților unor societăți care trebuie să prezinte actele deținute pe firmă pentru a fi verificate din punct de vedere comercial. Nu au fost constatate încălcări ale Legii 61/1991 republicată referitoare la păstrarea liniștii publice. Pe parcursul anului trecut polițiștii locali au aplicat sancțiuni în valoare de 14.000 de lei unor cluburi și baruri care au încălcat legislația referitoare la tulburarea liniștii pe timp de noapte. Astfel de acțiuni sunt organizate periodic, în special în zilele de weekend, când s-a înregistrat un număr mai mare de sesizări de la cetățeni pe această linie”, a informat Poliția Locală Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare