AcasăStiriEvenimentMișcare și caritate pentru Kassandra Rotariu cu Zumbathon®, de 1 iunie

Mișcare și caritate pentru Kassandra Rotariu cu Zumbathon®, de 1 iunie

Sâmbătă, 1 iunie 2013, de Ziua Copilului, Decathlon Timișoara și Claudiu Guțu – instructor Zumba® Fitness – organizează un eveniment de strângere de fonduri pentru Kassandra Rotariu, fetița înfiată de celebrul fost fotbalist al Politehnicii Timișoara, Iosif Rotariu.

Evenimentul se va desfășura în parcarea magazinului Decathlon, începând cu ora 18:00, unde sunt așteptate cât mai mule persoane, cu distracție marca Zumba® Fitness, susținută de mai mulți intructori din țară, degustare de produse și tombole cu premii.

De asemenea, se vor pune la dispoziția binevoitorilor o urnă de colectare de fonduri, unde cei preyenți pot dona orice suma de bani. Întreaga sumă se va duce către Kassandra Rotariu, fetița înfiată a fostului mare fotbalist al echipei Politehnica Timișoara, Iosif Rotariu.

În plus, la finalul evenimentului ce va avea loc în parcarea Decathlon Timișoara, începând cu ora 19:00, în aceeași locație, cei prezenți vor putea asista la un concert al uneia dintre cele mai în vogă cântărețe din Banat. Aici va concerta Kamelia, alături de George Hora.

”Invitați-vă toți prietenii la eveniment! Haideți să fim alături de Kassandra!” este îndemnul organizatorilor.

Donaţii pentru Kassandra se pot face în următoarele conturi:
– Cont lei: RO34BRDE360SV18398993600;
– Cont euro: RO70BRDE360SV80487003600;
– Cont dolari: RO29BRDE360SV96418133600;
Titular: Daniela Liliana Rotariu.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente