ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Rezultat excelent pentru echipajul ACS Big Racing Timișoara. Victorie clară în Raliul Deltei

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Echipajul timișorean format din Bogdan Stanoiev și Călin Maier a demonstrat că nu fac doar act de prezență în Campionatul Național de Raliuri. După ghinionul de la Timiș Rally, cei doi s-au revanșat cu vârf și îndesat în etapa a treia a sezonului, Raliul Deltei. Echipajul timișorean a câștigat clasa a 11-a a cursei încheiate sâmbătă seara la Tulcea.

Bolidul, Subaru Impreza, condus de Stanoiev a acoperit cei 109,8 kilometri de probă specială într-o oră, 10 minute și 37,8 secunde. Victoria echipajului de la ACS Big Racing a fost una fără emoții, ținând cont de faptul că la finalul primei zile (vineri) avea deja peste un minut avans, iar la finalul etapei, ecartul față de următorul clasat, a ajuns la două minute și 9,04 secunde.

Timpul timișorenilor a fost unul excelent, lucru evidențiat și de faptul că în clasamentul Open, cuplul Stanoiev-Maier au urcat până pe locul 10 din cele 34 de echipaje câte au trecut linia de finish, la peste 7 minute de învingător, francezul Francois Delecour.

”Cu siguranță este o victorie de senzație. Chiar nu mă așteptam să învingem aici. Ne făcusem calculele și speram la o clasare în primii 3 dar a ieșit mult mai bine. E un rezultat foarte bun pentru noi mai ales în condițiile în care venim după 3 ani de pauză și suntem pe o mașină nouă. Nu a fost un raliu foarte solicitant, nu am mers la limită. Am fost primii de la început până la sfârșit în acest raliu frumos. Ziua a doua a fost mai grea pentru că trebuie să ne păstrăm poziția. Mulțumirile noastre merg în primul rând partenerului nostru LBO fără de care participarea era imposibilă, apoi echipei mele” a declarat Bogdan Stanoiev la finalul etapei a III-a a Campionatului Național de Raliuri.

Victoria de la Tulcea înseamnă primele puncte pentru echipajul timișorean în acest sezon, după ce în Raliul Brașovului nu a participat, iar în Raliul Timișului a fost nevoit să abandoneze. Următoarea etapă a sezonului programează Raliul Clujului, în 21-22 iunie.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore