rip-paul-walker

Marcaţi de moartea celebrului actor Paul Walker, carismaticul interpret al rolurilor principale din seria „The Fast and The Furious/Furios şi Iute”, fanii timişoreni ai acestei serii Tv, dar şi ai actorului american, organizează vineri, 6 decembrie 2013, un marş în memoria acestuia.

Astfel, cei care l-au plăcut, sunt aşteptaţi în parcarea stadionului Dan Păltinişanu, cu începere de la ora 20:00, pentru ca în jurul orei 21:15 să plece înspre parcarea Iveco, pe Calea Şagului, locul uzual de întâlnire al celor pasionaţi de cai-putere şi cauciucuri încinse.

„Dorim ca întâlnirea noastră de vineri seara să aibă loc în cinstea persoanei care ne-a inspirat pe mulţi, timp de 14 ani, Paul Walker. Este regretabil ce s-a întâmplat, un şoc, dar avem de învăţat din această oribilă întâmplare. Astfel, aş dori să ne întâlnim vineri, la ora 20:00, la stadionul Dan Păltinişanu, cu totii, iar la ora 21:15 să pornim încet, în coloană, către Iveco, purtând pe maşini, sau pe tricouri o poză cu Paul (după posibilităţi). Astfel putem să îi arătăm, acolo sus unde este, recunoştinţa pentru munca lui, pentru inspiraţia care ne-a oferit-o, dar cel mai mult, pentru caracterul şi felul lui de a fi! Vă aşteptăm în număr cât mai mare şi să incingem cât mai multe motoare şi cauciucuri în cinstea lui Paul Walker. Odihneşte-te în pace, Frate!!! Pentru că noi, cei ce purtâm această pasiune, până la urmă, suntem cu toţii, fraţi:)” anunţă organizatorii.

„Ideeal ar fi ca fiecare din voi să vă scoateţi o coală A4 cu o poză cu Paul Walker, la alegere, care să o lipim la stadion pe maşini, cu skotch. Costă 1 leu, nu cred că e mult. Cine are posibilitatea să îşi imprime şi tricouri, cu atât mai bine, rămân amintire!” mai spun aceştia.

În circa 24 de ore de la crearea evenimentului, pe Facebook, şi-au anunţatprezenţa peste 200 de persoane, iar pentru cititorii Vocea Timişului, campionul naţional de motocilism – Ionel Pascotă – se alătură acestora.

„Da, vin şi eu cu maşina şi mai aduc şi eu câţiva prieteni. Îi felicit pentru iniţiativă pe cei responsabili, e un gest foarte frumos” ne-a declarat Pascotă.

„A fost un personaj foarte important pentru lumea auto-moto, chiar dacă nu a intervenit direct, de la început. Ulterior filmelor a început să participe la curse ilegale respectiv legale. Cred că e o pierdere la fel de mare ca şi cea a lui Colin McRae” ne-a declarat unul dintre cei care va fi la faţa locului.

Cei interesaţi să participe la acest eveniment pot intra AICI pentru a-şi anunţa prezenţa.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.