Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timişorenii organizează un marş în memoria lui Paul Walker. Campionul naţional la motociclism, Ionel Pascotă, va fi prezent!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
9.9 ° C
11.1 °
8.4 °
70 %
7.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °
mar
3 °

Marcaţi de moartea celebrului actor Paul Walker, carismaticul interpret al rolurilor principale din seria „The Fast and The Furious/Furios şi Iute”, fanii timişoreni ai acestei serii Tv, dar şi ai actorului american, organizează vineri, 6 decembrie 2013, un marş în memoria acestuia.

Astfel, cei care l-au plăcut, sunt aşteptaţi în parcarea stadionului Dan Păltinişanu, cu începere de la ora 20:00, pentru ca în jurul orei 21:15 să plece înspre parcarea Iveco, pe Calea Şagului, locul uzual de întâlnire al celor pasionaţi de cai-putere şi cauciucuri încinse.

„Dorim ca întâlnirea noastră de vineri seara să aibă loc în cinstea persoanei care ne-a inspirat pe mulţi, timp de 14 ani, Paul Walker. Este regretabil ce s-a întâmplat, un şoc, dar avem de învăţat din această oribilă întâmplare. Astfel, aş dori să ne întâlnim vineri, la ora 20:00, la stadionul Dan Păltinişanu, cu totii, iar la ora 21:15 să pornim încet, în coloană, către Iveco, purtând pe maşini, sau pe tricouri o poză cu Paul (după posibilităţi). Astfel putem să îi arătăm, acolo sus unde este, recunoştinţa pentru munca lui, pentru inspiraţia care ne-a oferit-o, dar cel mai mult, pentru caracterul şi felul lui de a fi! Vă aşteptăm în număr cât mai mare şi să incingem cât mai multe motoare şi cauciucuri în cinstea lui Paul Walker. Odihneşte-te în pace, Frate!!! Pentru că noi, cei ce purtâm această pasiune, până la urmă, suntem cu toţii, fraţi:)” anunţă organizatorii.

„Ideeal ar fi ca fiecare din voi să vă scoateţi o coală A4 cu o poză cu Paul Walker, la alegere, care să o lipim la stadion pe maşini, cu skotch. Costă 1 leu, nu cred că e mult. Cine are posibilitatea să îşi imprime şi tricouri, cu atât mai bine, rămân amintire!” mai spun aceştia.

În circa 24 de ore de la crearea evenimentului, pe Facebook, şi-au anunţatprezenţa peste 200 de persoane, iar pentru cititorii Vocea Timişului, campionul naţional de motocilism – Ionel Pascotă – se alătură acestora.

„Da, vin şi eu cu maşina şi mai aduc şi eu câţiva prieteni. Îi felicit pentru iniţiativă pe cei responsabili, e un gest foarte frumos” ne-a declarat Pascotă.

„A fost un personaj foarte important pentru lumea auto-moto, chiar dacă nu a intervenit direct, de la început. Ulterior filmelor a început să participe la curse ilegale respectiv legale. Cred că e o pierdere la fel de mare ca şi cea a lui Colin McRae” ne-a declarat unul dintre cei care va fi la faţa locului.

Cei interesaţi să participe la acest eveniment pot intra AICI pentru a-şi anunţa prezenţa.

Urmărește-ne pe Google News

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare