Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Iulius Mall dă startul campaniei „Dragă Moş Crăciun…”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Iulius Mall derulează până pe 23 decembrie campania „Dragă Moş Crăciun…”  pentru toţi iubitorii de cumpărături. Aceştia au ocazia de a câştiga o variaţie de premii, printre care un autoturism Skoda Rapid Spaceback şi 22 de tablete Samsung.

Cumpărăturile de de minimum 150 de lei garantează participarea la marea tombolă a iernii.Clienţii trebuie să completeze taloanele primite de la Centrul Info şi să le depună în urnă magică a Moşului. Cel mai norocos dintre participanţi va fi desemnat prin tragere la sorţi în ultima zi a campaniei.
Tolba Moşului este plină cu surprize, aşa că, în fiecare zi din perioada de desfăşurare a campaniei, cumpărătorii mai pot câştiga unul din cele cinci seturi cadou cu vouchere de cumpărături şi decoraţiuni de Crăciun sau o tabletă Samsung Galaxy Tab 3. De asemenea, primii 100 de clienţi ai zilei primesc cadouri garantate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare