Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentMade in TM pregătește cel de-al doilea eveniment anual de prezentare a...

Made in TM pregătește cel de-al doilea eveniment anual de prezentare a trupelor timișorene, pe 5 și 6 septembrie

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

La prima ediție, în 2013, timișorenii i-au putut asculta pe Arc Gotic, Brum, Burning Table, The Case, Era Ticăloșilor, Grave For Sale, Implant Pentru Refuz, JazzyBIT, Mădalin Luca, Methadone Skies, Mere, Misguided, Nomega, Ora H., Rubik’s Cube, Sebastian Spanache Trio, Secret Evil Project și Sonatic.

Fiecare concert a fost filmat și înregistrat și s-a concretizat într-un material de prezentare video pentru fiecare trupă în parte, ale căror costuri de realizare au fost suportate integral de către organizatori. Made in TM a oferit astfel artiștilor participanți o carte de vizită cu care să se poată prezenta apoi la promotorii și organizatorii de evenimente și să poată arăta oricui că pot fi mândri de ceea ce fac.

Tot cu această ocazie s-au pus și bazele unei comunități de industrii creative de sprijin pe orizontală, unde designeri, artiști vizuali, cameramani, sunetiști și editori au pus umărul pentru a crea un produs final de calitate incontestabilă.

Prima ediţie a evenimentului Made in TM a reprezentat o reuşită și prin faptul că acțiunea de promovare a performanței locale – reprezentată la prima ediție de alpinistul Horia Colibășanu – a fost primită cu entuziasm de cei prezenți la eveniment.

Ediția Made in TM din 2014 este o vitrină de prezentare a ceea ce oferă scena locală anul acesta și o ocazie a comunității de a se întâlni, de a descoperi trupe noi și de a lua pulsul mișcării muzicale din Timișoara. Timp de două zile, 5 și 6 septembrie, pe cele două scene amenajate cu această ocazie pe barja terasei D’arc de pe malul Begăi, vor cânta trupe Made in TM care cu siguranță au ceva de arătat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

STPT reia transportul cu vaporaşele pe Bega, din 1 martie!

Transportul public de pe Canalul Bega își reia activitatea începând cu data de 1 martie. Totodată...

Continuă distracţia la Parcul Crăciunului! Killa Fonic, DJ K-lu și 10 artiști Drum&Bass, vor urca pe scenă, zilele următoare

Primul festival de iarnă din vestul țării ridică ștacheta ofertei artistice și propune publicului...

Gestul socant facut azi-noapte de un tanar pe Podul Michelangelo pentru a avea noroc

A vrut să aibă noroc şi a urmat întocmai sfaturile unui prieten care cel...