Made in TM pregătește cel de-al doilea eveniment anual de prezentare a trupelor timișorene, pe 5 și 6 septembrie

- Advertisement -

La prima ediție, în 2013, timișorenii i-au putut asculta pe Arc Gotic, Brum, Burning Table, The Case, Era Ticăloșilor, Grave For Sale, Implant Pentru Refuz, JazzyBIT, Mădalin Luca, Methadone Skies, Mere, Misguided, Nomega, Ora H., Rubik’s Cube, Sebastian Spanache Trio, Secret Evil Project și Sonatic.

Fiecare concert a fost filmat și înregistrat și s-a concretizat într-un material de prezentare video pentru fiecare trupă în parte, ale căror costuri de realizare au fost suportate integral de către organizatori. Made in TM a oferit astfel artiștilor participanți o carte de vizită cu care să se poată prezenta apoi la promotorii și organizatorii de evenimente și să poată arăta oricui că pot fi mândri de ceea ce fac.

Tot cu această ocazie s-au pus și bazele unei comunități de industrii creative de sprijin pe orizontală, unde designeri, artiști vizuali, cameramani, sunetiști și editori au pus umărul pentru a crea un produs final de calitate incontestabilă.

Prima ediţie a evenimentului Made in TM a reprezentat o reuşită și prin faptul că acțiunea de promovare a performanței locale – reprezentată la prima ediție de alpinistul Horia Colibășanu – a fost primită cu entuziasm de cei prezenți la eveniment.

Ediția Made in TM din 2014 este o vitrină de prezentare a ceea ce oferă scena locală anul acesta și o ocazie a comunității de a se întâlni, de a descoperi trupe noi și de a lua pulsul mișcării muzicale din Timișoara. Timp de două zile, 5 și 6 septembrie, pe cele două scene amenajate cu această ocazie pe barja terasei D’arc de pe malul Begăi, vor cânta trupe Made in TM care cu siguranță au ceva de arătat.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

STPT reia transportul cu vaporaşele pe Bega, din 1 martie!

Transportul public de pe Canalul Bega își reia activitatea...

VIDEO REVOLTĂTOR Dejecțiile produse de firma Smithfield, deversate direct în Bega

Cunoscută pentru activitatea în domeniul creşterii porcinelor, compania Smithfield...

„Marinari” plătiti de STPT doi ani de zile pentru a pazi vaporasele trase la malul Begai

Paradox la Societatea de Transport Public Timişoara. În lunile...

Din aceeași categorie

Categorii Populare