Pascotă câştigă şi cele două etape din Campionatul Naţional de la Hungaroring

- Advertisement -

La finalul săptămânii trecute, mai precis, sânbătă şi duminică, au avut loc etapele a-II-a şi a-III-a a Campionatului Naţional pe circuitul maghiar Pannoniaring. Asociaţia Sportivă Pascota Racing Team Giroc a fost prezentă cu sportivii, Ionel Pascotă, Aron Romocea şi Calin Florin la clasa 600 Supersport.

Pe o căldură de peste 40 grade celsius Pascotă a obţinut pole-position pentru ambele curse. Cursa a avut 9 ture de circuit şi din prima tură Ionel Pascotă s-a instalat la conducere, poziţie care nu a mai cedat-o până la final. În cursa de Duminică s-a repetat istoria din prima cursă, Pascota câştigând detaşat.

„A fost o cursă dificilă deoarece în prima zi de antrenamente am suferit o căzătură în virajul şase al circuitului, un viraj de mare viteză. După acest accident motocicleta BMW s 1000 rr a fost distrusă în totalitate nemaiputând să fie funcţionabilă. Am continuat să mă concentrez pentru calificări ca să pot avea un loc la start în faţă şi să încerc să câştig cele două curse. Sunt lider în Campionatul Naţional şi ne îndreptăm cu paşi mari către un nou Titlu de Campion. Vreau să mulţumesc Consiliului Local Giroc şi Consiliului Judeţean Timiş fără de care aceste rezultate frumoase nu ar fi posibile”‘ a declarat Ionel Pascotă după încheierea celor două etape.

Următoarea cursă în care este implicată echipa din Giroc, este programată în localitatea timişeană Şag în 1 septembrie 2013, etapă a Campionatului Naţional de Motocros unde micul Patrick Pascotă îşi va face debutul în prima sa cursă de motocros. După care în data de 8 septembrie la Batajnica, în Serbia, este programată o altă etapă din Campionatul European de est unde Ionel Pascotă trebuie să îşi apere poziţia de lider în campionat.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare