Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Neatenția unui șofer, face victime printre motocicliști

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă
Azi în jurul orei 14:00 în apropierea podului Decebal,pe strada B-dul. Revoluției 1989, s-a produs un accident în care victima a fost un motociclist.

Şoferul maşini Mercedes ce se deplasa dinspre piaţa Traian spre Hotelul Continental, la coborârea de pe pod nu a acordat prioritate motociclistului, care era în sensul giratoriu şi se deplasa spre Poliţia Municipiului Timişoara.

În urma impactului, motociclistul a fost trântit la pământ şi a suferit răni destul de grave, dar spre norocul lui a scăpat fără fracturi. Şoferul autoturismului care a provocat accidentul a fost testat cu aparatul Etilotest, rezultatul fiind negativ, iar poliţiştii veniţi la locul accidentului au făcut măsurători şi au luat măsurile legale ce se impun în astfel de situaţii.

Şoferul autoturismului va rămâne fără permis pentru neacordare de prioritate şi se va alege cu dosar pentru vătămare corporală din culpă.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare