Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Marţi 13 – Ziua Informării Preventive. Pompierii de la ISU Banat organizează festivităţi în Timişoara şi Lugoj

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Marţi, 13 august 2013, între orele 14:00 şi 21:00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „BANAT” al judeţului Timiş va organiza, în parcarea Iulius Mall Timişoara, în Parcul Copiilor din municipiul de pe Bega, dar şi în supermarketul Carrefour din municipiul Lugoj acţiunea „Marţi 13 – Ziua Informării Preventive”.

Cu acest prilej, pompierii militari vor organiza o expoziţie a tehnicii de intervenţie din dotarea inspectoratului şi un punct de informare preventivă unde se vor distribui afişe, broşuri şi pliante cu riscurile potenţial generatoare de situaţii de urgenţă la nivelul judeţului Timiş.

În cadrul evenimentului se va mediatiza şi Campania naţională de informare şi educare preventivă „F.O.C – Flăcările omoară copii”, campanie susţinută de I.G.S.U. şi E.ON Gaz România.

Reprezentanţii E.On Gaz Timişoara vor participa alături de pompierii militari la acestă acţiune, oferind
pliante şi fluturaşi trecătorilor pentru a atrage atenţia asupra pericolelor la care se expun utilizatorii de
instalaţii pe gaz neomologate sau cu defecţiuni şi pentru a atrage atenţia asupra necesităţii verificării acestora. Pe de altă parte, pompierii militari vor informa cetăţenii asupra măsurilor de prevenire a incendiilor la locuinţe şi gospodării, pentru evitarea diferitelor situaţii de urgenţă.

„Situaţiile de urgenţă nu trebuie să devină dezastre!” este motto-ul pompierilor militari din Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare