Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Tradiţia Nightlong continuă cu petrecerea de Halloween în Pod

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Vineri, 1 noiembrie, se anunţă o petrecere înfricoşător de reuşită. Petrecăreţii timişoreni sunt invitaţi să invadeze podul fostei fabrici de baterii „Dura” de pe strada Pestalozzi. Spiritele rele vor fi alungate de costumele care mai de care mai înfricoşătoare, de „poţiunile magice” găsite la bar şi de sunetele ce vor prinde viaţă sub mâinile DJ-ilor.

Ca şi vrăjitori muzicali, participanţii la eveniment se vor putea bucura de sound-ul proiectului NTFO/DIYnamic, Chriss Zahary şi Bogdan Lazăr, în vreme ce jocul imaginilor de fundal va fi datoria lui Whitepoint.

„Porţile” vor fi deschise începând cu orele 22:00. Preţul unui bilet până la ora 1:00 va fi de 15 RON, în vreme ce petrecăreţii ce vor ajunge după această oră vor plăti 25 RON. În plus, cei sosiţi în misiune de „trick-or-treat” şi vor fi costumaţi, vor beneficia de o reducere, biletul fiind de 10 RON,

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare