Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportTimişoara 89ers s-a calificat în FINALA Campionatului Naţional de Fotbal American de...

Timişoara 89ers s-a calificat în FINALA Campionatului Naţional de Fotbal American de pe „Dan Păltinişanu”. Vezi rezultatul de azi

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Stadionul Textila din Calea Aradului a fost, duminică dimineaţă, gazda semifinalei Campionatului Naţional de Fotbal American din ţara noastră, partidă în care a fost angrenată şi echipa locală Timişoara 89ers, alături de Bucharest Warriors.

Bănăţenii s-au impus fără dificultăţi în meciul de astăzi, reuşind şapte touchdown-uri, prin Heinrich, Bogre, Velcotă, Stockdale, Darko Pavlovic, Anghelescu şi Muntean, iar cu tot cu transformările valide, scorul a ajuns la 50-0.

Finala RoBowl se va disputa pe data de 6 iulie 2014, pe arena Dan Păltinişanu, unde timişorenii vor da piept cu o altă echipă din Capitală, Bucharest Rebels, care au întrecut în cealaltă semifinală Cluj Crusaders.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare