Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

E oficial! NEPI investeşte 78 de milioane de euro în VIITORUL MALL din Timişoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Aşa cum se anunţa încă de la mijlocul lunii mai, fondul de investiţii sud-african NEPI a cumpărat de la fraţii Cristescu, cei doi proprietari ai Bega Group, terenul fostei fabrici Dermatina. Noii proprietari vor construi acolo, până la finele anului viitor, un nou mall a cărui costuri au fost aproximate de investitor la circa 78 de milioane de euro.

Singurul mall din Timişoara, existent la ora actuală, aparţine omului de afaceri Iulian Dascălu, dar nu va râmâne „unicat” decât pentru puţină vreme, întrucât NEPI vrea ca inaugurarea noului mall să se facă spre sfârşitul anului viitor, având ca ţintă maximală luna decembrie 2015.

Compania sud-africană va ridica în primă fază un mall cu o suprafaţă închriabilă de circa 50.000 de metri pătraţi. NEPI nu specifică deocamdată care vor fi preţurile în ceea ce priveşte chiriile, însă se cunoaşte că acesta se va numi Shopping City Timişoara.

Pe acelaşi amplsament se va construi şi un al doilea magazin Dedeman din Timişoara.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore