Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialE oficial! NEPI investeşte 78 de milioane de euro în VIITORUL MALL...

E oficial! NEPI investeşte 78 de milioane de euro în VIITORUL MALL din Timişoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Aşa cum se anunţa încă de la mijlocul lunii mai, fondul de investiţii sud-african NEPI a cumpărat de la fraţii Cristescu, cei doi proprietari ai Bega Group, terenul fostei fabrici Dermatina. Noii proprietari vor construi acolo, până la finele anului viitor, un nou mall a cărui costuri au fost aproximate de investitor la circa 78 de milioane de euro.

Singurul mall din Timişoara, existent la ora actuală, aparţine omului de afaceri Iulian Dascălu, dar nu va râmâne „unicat” decât pentru puţină vreme, întrucât NEPI vrea ca inaugurarea noului mall să se facă spre sfârşitul anului viitor, având ca ţintă maximală luna decembrie 2015.

Compania sud-africană va ridica în primă fază un mall cu o suprafaţă închriabilă de circa 50.000 de metri pătraţi. NEPI nu specifică deocamdată care vor fi preţurile în ceea ce priveşte chiriile, însă se cunoaşte că acesta se va numi Shopping City Timişoara.

Pe acelaşi amplsament se va construi şi un al doilea magazin Dedeman din Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare