Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

”Țigane, nu uita, Timișoara nu-i a ta!” – principalul slogan la marșului împotriva mafiei imobiliare țigănești FOTO/VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
14.3 ° C
15 °
12.1 °
76 %
2.6kmh
0 %
joi
27 °
vin
28 °
sâm
27 °
Dum
26 °
lun
22 °

Duminică, 5 octombrie 2014, în jurul orei 19:00, așa cum s-a anunțat, zeci de tineri naționaliști din Timișoara s-au adunat chiar pe platoul din fața Catedralei Mitropolitane, acolo unde au afișat un banner de mari dimensiuni pe care stătea scris: ”NE VREM ORAȘUL ÎNAPOI!”. Odată ”adunați”, membrii și simpatizații ”Noua Dreaptă”, au ascultat mesajul transmis de unul dintre organizatorii evenimentului, căruia i s-a alăturat și o avocată. Carmen Obârșanu este cunoscută pentru ”ieșirile” sale, ultima fiind cea în care s-a luat de actualul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, pe motiv că este ”un criminal, alături de Ciuhandu! Mor oamenii, știți câte cazuri de cancer sunt?” făcând aluzie la prezența fabricii de anvelope Continental din zona Pădurea Verde. “Nu reduceți mafia imobiliară la componenta țigănească. Trebuie să fie clar, fără gulerele albe din sistem nu s-ar fi putut face atâtea câte s-au făcut în Timișoara” a spus avocata, care a fost sancționată cu câțiva ani în urmă tocmai datorită utilizării termenului de ”țigan” în public.

Regrupați după discursurie celor doi, naționaliștii au aprins câteva torțe, iar după câteva scandări au pornit spre Piața Traian, pe Bld. C.D. Loga, și prin fața Prefecturii Timiș. Protestatarilor li s-au adăugat și simpli cetățeni pe traseu, aceștia ajungând la aproximativ 100 de persoane în coloana care mărșăluia spre ”destinație”. Între lozincile preferate ale protestatarilor s-au putut auzi: ”Țigane, nu uita, Timișoara nu-i a ta!”, ”Cârpaci, Stancu, la pușcărie” (făcând referire la cele două clanuri țigănești care dețin mai multe imobile istorice din zona centrală a Timișoarei), ”Nu vrem clanuri țigănești în orașe românești!” și multe altele. Pe tot parcursul acestui eveniment, protestatarii au fost flancați de mai mulți jandarmi și polițiști, între care inclusiv șeful polițiștilor din Timișoara, Florin Bolbos.

Acesta a fost al șaselea marș de protest la adresa mafiei imobiliare țigănești, organizat de naționaliștii de la Noua Dreaptă Timișoara.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=9j5knyMGljg&feature=youtu.be]

6 COMENTARII

  1. Am luptat pentru libertate şi ne-am ales doar cu libertate de opinie. Citind comentariile violente de mai sus, am ajuns sa regret că în ’89 am „pierdut vremea” prin piaţa Maria şi prin centru Timişoarei. Ar trebui să ne bucurăm de linişte cât o mai avem; războiul ne cam bate la uşă. Pace.

  2. Anchetati toti!!!!Avocati care i-au ajutat sa cumpere proprietatile la un pret de nimic + cei din conducerea primariei care au fost mana in mana si au vandut centrul Timisoarei!!!!!!!!!!!!!!Face-ti un apel la DNA.

  3. daca uamenii are bani de ce se face ura de rasa ca iei nu are si de ce nu ne lasa astia in pace ca noi este cinstiti si nu furam si de ce nu implica sa ne ajute pe noi tigani sa ne dea casi primaria la care nu are si de ce este noi discriminati

  4. Mortii lor de ciori nenorocite!!! Nu mai poti sa scoti capul in lume ca toti iti pun eticheta de tigan daca spui ca esti roman!!!mare pacat ca l.au omorat pe antonescu!!!rusine tuturor romanilor care sunt de partea ciorilor,rusine sa va fie!!!vreti o tara cu standarde europene dar va e frica sa comentati in fata lor..asa oameni sunteti ma voi???vai de voi!sa se duca acolo unde le este locul,adica in iad!!!!din cauza lor rad toti de noi,ca suntem o tara de kkt.pacat ca ii lasati sa.si bata joc in halul asta…ce vreti ma,sa va conduca autoproclamatul pulii rege cioaba peste cativa ani???asta vreti ma,sa va conduca un tigan????nu meritati pamantu romanesc sub picioare daca voi le tineti partea…sunt suflete,dar sa se duca drq de unde au venit ca noi nu.i vrem la noi in tara!…rusine celor care ii apara!!!!

  5. Nu are legatura cu rasa, are legatura strict cu comportamentul lor si faptele lor in societate, sunt niste barbari necivilizati si needucati, deaceea le zic tigani si nu romi. Pe insula cu ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare